Mehmet Tahmazoğlu’ndan gözdağı: 'ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ!'

Mehmet Tahmazoğlu’ndan gözdağı: 'ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ!'
Gaziantep Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü ve Şahinbey Zabıta ekipleri denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Gaziantep’te son dönemde sık sık gündeme gelen ve halk sağlığı ile oynayan işletmeler, vatandaşlara tarihi geçmiş ürünler satıyordu. Bu durumun tespit edilmesinin ardından Gaziantep Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü ve Şahinbey Zabıta ekipleri Şahinbey ilçesinde yer alan işletmelere tek tek denetimler düzenliyor. Yapılan denetimlerde usulsüzlük tespit eden ekipleri işletmelere cezai işlem uyguluyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Kurallara uymayanlara geçit yok” dedi.

“HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ”

Tahmaozğlu açıklamasında, 'Kurallara uymayanlara geçit yok. Tarım ve Ticaret Müdürlüklerimiz iş birliğiyle denetimlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Değerli hemşehrilerimden istirhamım; Özellikle son kullanma tarihi geçmiş, menşei belli olmayan, bozuk ürünleri muhakkak kontrol ediniz ve bizlere bildiriniz. Sağlığınız için denetimlerimize hız kesmeden devam edeceğiz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum