Osmaniye-Gaziantep otoyolu İsyanı: 'Gelmeyin abi!'

Osmaniye-Gaziantep otoyolu İsyanı: 'Gelmeyin abi!'
Gaziantep ile Osmaniye arasındaki bağlantıyı sağlayan otobandaki yol çalışmaları nedeniyle sürücüler zor zamanlar yaşamaya devam ediyor. Çalışmaların bitmeyişinin mağduriyet yarattığı ve sürücüler adeta çile çekiyor

Gerek Gaziantep'e varmak isteyenler gerekse şehirden ayrılmak isteyenler, otobandaki uzun süreli beklemeler sebebiyle büyük zorluklarla karşılaşıyor. Yakıtı tükenenler ve arıza yapan araçların yol üzerinde kaldığına dikkat çekiliyor, bu durumun yolu daha da işlevsiz bir hale getirdiği vurgulanıyor.


Yol çalışmaları ve yaşanan aksiliklerden dolayı özellikle yaz aylarında artan trafik yoğunluğu, tatilcilerin de Gaziantep yönünde ilerlerken stresli anlar yaşamasına neden oluyor. Bir vatandaşın, mevcut durumu "Gelmeyi abi Osmaniye-Gaziantep otoyolunu depremden bu yana kullanmayın!!Tren,uçak ne bulursanız bulun..Yakıtı biten mi,hararet yapan mı,Baskı balatayı yiyen mi ne ararsan var!! Ege’yi İç Anadolu’yu gezdim geldim durum bu " olarak tanımlayarak alternatif ulaşım yöntemleri aramakta olduğunu söyledi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.