Gaziantep BU ZİNCİR MARKETİ KONUŞUYOR! Gaziantep'te ANPA GROSS 5 TL'ye Aldığı Domatesi 35 TL'ye satıyor!

Gaziantep BU ZİNCİR MARKETİ KONUŞUYOR! Gaziantep'te ANPA GROSS 5 TL'ye Aldığı Domatesi 35 TL'ye satıyor!
Gaziantep'te faaliyet yürüten Anpa Gross son zamanlarda yüksek fiyatlarıyla gündeme geliyor 5 TL’ye alınan domatesin 35 TL'den satılması vatandaşlar arasında büyük bir tepki ve tartışma yarattı. Ancak X sosyal medya hesabından yapılan paylaşım kaldırıldı.

Sosyal medyada Anpa Gross'un tezgahlarında 35 TL'ye satılan domateslerin görüntüleri paylaşıldı. Bu durum, bir vatandaşın öfkesini de beraberinde getirdi. Vatandaşın ifadeleriyle, "Burada köylüden 5 liraya domates alınıyor. Anpa Gross'ta aynı domatesin 35 liraya satılması çok büyük adaletsizlik. Yetkililerin bu duruma bir çözüm bulması gerekiyor. Bu kadar uçurum olmamalı" şeklindeki tepkisi, marketin fiyat politikasının ne kadar tartışmalı olduğunu gözler önüne serdi.

İŞTE SİLİNEN O PAYLAŞIM

Tepki-1

BÜYÜK BİR SORUN HALİNE GELDİ

Anpa Gross'un bu tür fahiş fiyat uygulamaları, şehir genelinde ekonomik zorluklarla mücadele eden insanlar arasında daha da büyük bir sorun haline geldi. Marketin bu politikası, sadece domates gibi temel gıda maddeleriyle sınırlı kalmayıp genel olarak pahalılık ve ekonomik adaletsizlik konularını da gündeme getirdi.

Kaynak:gaziantepdogus.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum