Gaziantep Kuzeyşehir’de Asansörsüz eve 853 TL aidat... Vatandaş İsyan Etti

Gaziantep Kuzeyşehir’de Asansörsüz eve 853 TL aidat... Vatandaş İsyan Etti
Gaziantep’te kira ve konut fiyatlarının yüksek olması tartışılırken şimdide aylık aidat şikayetleri gelmeye başladı. Gaziantep Kuzeyşehir’de yaşayan vatandaşlar, yüzde 200 oranında artış gösteren aidat ücretlerine duydukları rahatsızlıkları dile getirdi

Gaziantep Kuzeyşehir’de yaşayan Bünyamin Doğan, özellikle asansörsüz binalarda bile bu denli yüksek aidatların alınmasından şikayet etti. Doğan, "853 TL aidat ödüyorum ve bu durumdan gerçekten şikayetçiyiz. Asansörsüz ev için bu rakam çok fazla. 2+1 ve 3+1 gibi evlerde aidatlar oldukça yüksek. Site yönetiminden memnun değiliz, şikayetimizi kime ileteceğimizi bilemiyoruz," şeklinde konuştu. Kuzeyşehir'de ikamet eden diğer sakinler de benzer şikayetleri dile getirdi.

Asansörsüz eve 853 TL aidat

Sesimizi birilerinin duymasını istiyoruz diyen Bünyamin Doğan,” Ben 853 TL aidat ödüyorum. Asansörümüz bile yok. Bu artışlar zam gelmeden önce geliyor. İnan ki biz çok zor durumdayız. Site Yönetimi’nin yaptığı bir işte yok. Sadece günlük çöpümüzü alıyor. Bir de hafta da bir defa apartmanımız yıkanıyor.” İfadelerine yer verdi.

Doğan,” Geçtiğimiz ay zam geldi zaten. Daha önceye oranla yüzde 200’den fazla zam geldi diyebilirim. Nisan ayında aidatımız 376 liraydı, Mayıs ayında 406 lira, Haziran ayında ise 853 lira ödedim. Ama şu anda iki katı bir artış yaşandı. Temmuz aidatımız 853 lira. Daha ne kadar artacak bilmiyorum. Bu konu hakkında toplantı yapılmasını istiyoruz. Sesimizi duysunlar istiyoruz. Kime şikayet edeceğimizi bilmiyoruz. Bu artışların önüne geçilmesi lazım.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.