Gaziantep'te Üzen Vefat... Sevilen İsim Fayat Aslan Vefat Etti

Gaziantep'te Üzen Vefat... Sevilen İsim Fayat Aslan Vefat Etti
Gaziantep Nizip Belediye Başkan Vekili ve Büyükşehir Meclis Üyesi Yakup Aslan’ın babası, Nizip'in sevilen ve sayılan büyüklerinden Fayat Aslan 20 Temmuz 2024 tarihinde vefat etti.

Gaziantep Nizip Belediye Başkan Vekili ve Büyükşehir Meclis Üyesi iş adamı Yakup Aslan, büyük bir kayıp yaşadı. Sevilen ve sayılan iş insanı Yakup Aslan’ın babası Fayat Aslan, 20 Temmuz 2024 tarihinde vefat etti. Nizip'in sevilen esnaflarından biri olan Fayat Aslan, bugün düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi.

Fayat Aslan vefat etti

Yakup Aslan, bölgedeki iş dünyasında ve yerel yönetimde saygın bir isim olarak tanınmaktadır. Hem Nizip Belediyesi'nde başkan vekili olarak hem de Gaziantep Büyükşehir Meclisi'nde üye olarak görev yapan Aslan, dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile bilinir. İş dünyasında elde ettiği başarılar ve topluma olan katkılarıyla örnek bir lider olarak öne çıkmaktadır.

Bugün Fayat Aslan'ın cenaze töreninde, Yakup Aslan’ın sevenleri ve dostları bu acı gününde onu yalnız bırakmadı. Törene CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen ve GTO Eski Başkanı Mehmet Aslan da iştirak etti. Nizip Asri Mezarlığı'nda bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından merhum Fayat Aslan göz yaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.