Başkan Fatma Şahin'i Kızdıran Olay: 'BEN ANNEYİM, BENİ ORAYA GETİRMEYİN'

Başkan Fatma Şahin'i Kızdıran Olay: 'BEN ANNEYİM, BENİ ORAYA GETİRMEYİN'
EURO 2024 son 16 turunda Türkiye, Merih Demiral'ın golleriyle Avusturya'yı eleyerek çeyrek finale yükseldi. UEFA, maç sonunda gol sevinci nedeniyle Merih Demiral ile ilgili soruşturma başlattı. Bşkanı Şahin'den soruşturmaya sert tepki

EURO 2024 son 16 turunda Avusturya’yı Merih Demiral’ın 1. ve 59. dakikalarda attığı gollerle 2-1 mağlup eden milliler, çeyrek finale yükseldi. Maçın oyuncusu seçilen Merih'in gol sevinci ise geceye damga vurdu.

A Milli Futbol Takımı, Avusturya ile oynadığı maça damga vuran yıldız futbolcu Merih Demiral, maç sonunda yaptığı 'bozkurt selamı' sebebiyle UEFA tarafından disipline sevk edildi.

Gaziantep Büyükşehir belediye Başkanı Fatma Şahin, UEFA'nın soruşturmasına yönelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile şu ifadelere yer verdi..

İnsanlığa dair tüm değerleri paramparça eden İsrail’e söyleyecek tek sözleri yok ama aslan gibi bir evladımıza “bozkurt” yaptı diye anında soruşturma açmış UEFA. Sayın Bakanımız gerekeni yazmış ama ben anneyim, beni oraya getirmeyin Evladımızı yedirmeyiz!

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.