Gaziantep işgal altındaki şehir!

Gaziantep işgal altındaki şehir!
Gaziantep pervasızların, saygısızların ve kural tanımayan gerek milli gerek sığınmacı esnafın işgali altında. İnsanların nefes alma alanı olan parklarda yaya olunun ortasına aracını park edecek kadar pervasızlaşan kural tanımazlar 'Artık yeter' dedirtiyor

Gaziantep kural tanımaz ve saygısız sürücülerin işgali altında. Bu fotoğraflar Gaziantep'te, şehrin göbeğinde hergün yüzlerce örneğine rastlayabileceğiniz çok sıradan kural ihlalleri.

Gaziantep Atatürk Parkı içerisinde yer alan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün hemen önü. Müdürlüğe ait otopark yeri olmasına ve burada günün her saatinde park alanı bulunmasına rağmen iki araç, muhtemelen otopark güneş olduğu için parkın göbeğine, yaya yürüyüş yolunun ortasına, gölgeliğe park etmiş.

Oradan geçen ve o yalların gerçek sahibi yaya vatardaşlar ise:

Bunu nasıl yapabiliyorlar? Zaten ceza yemeyeceklerini, yazmaya kalksalar bile güvendikleri birşey olduğunu mu göstermek istiyorlar. Binlerce polis ve sair kolluk elemanlarının görev yaptığı şehrimizde bu keyfiliğe 'dur' diyecek kimse yok mu? Demek ki yok! Olsa insanlar kuralları bu kadar pervasızca ve alenen çiğnemez, bu kadar kolay suç işlemez. Bu yapılanlar ahlaki açıdan saygısızlık, kanuni açıdan da suçtur. Bu kentte suça dur demesi gereken merciler de bellidir."diyorlar.

Kaynak:gaziantepolusum.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.