Ali Doğan'ın uyduruk Antalya yalanı!

Ali Doğan'ın uyduruk Antalya yalanı!
10 gün önce Antalya'ya ailesi ile birlikte kendi kullandığı makam aracı ile tatile giden CHP'li Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan burada yabancı uyruklu bir yayaya çarparak ölümüne neden olmuştu.

Olayla ilgili araştırmalar devam ederken Ali Doğan'dan ise çarpıcı bir hamle geldi. Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Antalya'ya, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile yerel yönetimler, projeler ve belediyeler arası iş birliği konularında görüşmelerde bulunmak için gittiğini belirtti.

İşte Ali Doğan'ın sosyal medya açıklaması:

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Böcek ile bir araya gelerek yerel yönetimler, projeler ve belediyelerimiz arası iş birliği konularında görüşmelerde bulunduk.

Uzun yıllar Konyaaltı Belediye Başkanlığıda yapmış olan değerli başkanımızın tecrübelerinden de istifade ederek Nizip ile Antalya arasındaki dayanışmayı arttırma konusunda mütabık kaldık.

Özellikle Nizip’in kırsal, kültür ve gastronomi turizmi potansiyelinin arttırılması projelerimize sağlayacağı katkılardan dolayı değerli başkanıma şahsım ve ilçem adına teşekkürlerimi sunuyorum.


"Çok ucuz hareketler"


Öte yandan Ali Doğan'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya tepki gösteren vatandaşlar "Çok ucuz hareketler bunlar. Uçakla 1 saatte gideceğin yere belediyenin resmî aracıyla gitmenin kılıfı olamaz. Çabaladıkça daha da batırıyorsun." ifadelerini kullandılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.