Cıncık Gibi Gaziantep Mİ? CADDELERİ SURİYELİ DOLU GAZİ ANTEP Mİ? AYINTAB MI OLUCAZ?

Cıncık Gibi Gaziantep Mİ?  CADDELERİ SURİYELİ DOLU GAZİ ANTEP Mİ? AYINTAB MI OLUCAZ?
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Proje kapsamında beraberindeki protokol üyeleri ve çocuklarla farkındalık oluşturmak adına KURBAN BAYRAMI'NDAN önce tarihi BEY mahallesi'nde etkinliğe katılmıştı! SOSYAL MEDYA'DA GAZİANTEP GÜNDEM OLDU!

Gaziantep'te Kurban Bayramı'nda yaşanan kurban atığı sorunu ve temizlik uyarısı yapıldı;Ama Gaziantep'te demografik yapının DEĞİŞİMİNİN getirdiği kirlilik had safhaya ulaştı....Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yapılan su yatırımlarıyla 50 yıl Gaziantep için su sorunumuz yok demişti ama Kurban Bayramı'ndan önce 8 gün boyunca süren su kesintileri GAZİANTEP'i bıktırmıştı.

GAZİANTEP VALİSİ ÇEBER: 'ETKİNLİĞİMİZE HEP BİRLİKTE DESTEK VERİYORUZ'

Projenin her geçen gün daha çok insana ulaştığını belirten Çeber, şunları kaydetti:

"Cıncık Gibi Gaziantep sloganıyla hayata geçirilen etkinliğimize hep birlikte destek veriyoruz. Bu şehri evlatlarımız, öğrencilerimiz ve hemşehrilerimizle beraber cıncık gibi yapacağız. Çünkü özellikle Kurban Bayramı'nın yaklaştığı bu günlerde, şehrimize ziyarete gelen insanların memnuniyeti bizler ve şehrimiz için çok önemli. Bir şehrin tanıtımını yapan ilk özellik o şehrin temizliğidir. Bu yüzden yerlere çöp atmamak ve çevremizi temiz tutmak için daha fazla hassasiyet göstermemiz gerekiyor." demişti

Gaziantep Milletvekili MERİÇ: 'caddelerde SESLİ İSTİLA DEDİ! Gaziantep'te Kendi vatanımızda misafir hale geleceğiz!'

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum