Gaziantep’te vatandaşın OTOBÜS İSYANI

Gaziantep’te vatandaşın OTOBÜS İSYANI
Gaziantep’te Burç/Cebeler/Durantaş Serince taraflarına giden otobüs hattında sefer yetersizliği tepkilere neden oldu. Detaylar haberimizde…

Gaziantep’te Burç/Cebeler/Durantaş Serince taraflarına giden otobüsler mesai giriş çıkış saatlerinde tıka basa dolu oluyor. Saatte bir yapılan seferler yüzünden bölge sakinleri ayakta gidip gelmek zorunda kalıyor. Duruma tepki gösteren vatandaşlar ‘’ En azından mesai giriş çıkış saatlerinde seferleri artırsınlar. Öğrenci, öğretmen, vatandaşlar herkes bu otobüsü kullanıyor. Seferlere düzenleme yapılması gerekiyor’’ ifadelerini kullandılar.

Görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Şahinbey Belediyesi eski meclis üyesi CHP’li Uğur Kalkan’’ Bu araç Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne ait B86 numaralı araç. Burç/Cebeler/Durantaş Serince taraflarına gidiyor. Saatte bir sefer yaptığı için vatandaşlarımız bu şekilde gidip gelmek zorunda kalıyor. Öğrenci,öğretmen,vatandaşlar herkes bu otobüsü kullanıyor. Seferlere düzenleme yapılması gerekiyor. Değişiklik yapılmasa da en azından sabah yoğun saat ve akşam dönüş saatlerinde ilave araç takviyesi bu sıkıntıya çözüm olur.

Sevgili Gazi Ulaş çok yoğunsunuz,harıl harıl çalışıyorsunuz çok iyi biliyorum. Zamanınız olursa;bu sorunlara da çare bulmanızı bekliyoruz’’ ifadeleri kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.