Gaziantep birbirine girdi!

Gaziantep birbirine girdi!
Gaziantep’te son 3 gündür ‘Gaziantep pahalı mı?’ tartışmaları yaşanıyor. Sosyal medyada kentle ilgili yorumlar yağıyor. "Pahalı" diyenlerle "Normal" diyenler arasında tartışmaya varan yorumlar yapılıyor.

Gaziantep’te yeme içme sektörünün temsil eden oda başkanının ‘Gaziantep Pahalı diyen utanır’ açıklamaları yapması gündem oldu. Son olarak da İstanbul’da toplu taşımanın 20 TL’ye çıkması Gaziantep’i yeniden gündeme taşıdı.

Gaziantep’te bilet ücretinin 21 TL, İstanbul’da 20 TL olduğunu söyleyen çok sayıda vatandaş yorum yaptı. Gaziantep’le ilgili pahalı mı değil mi tartışmaları artarak devam ediyor. Tartışmalara zaman zaman kentte esnaf olduğu bilinen isimler de katılıyor ve fiyatları savunarak, maliyetlerin çok arttığını ifade ediyorlar.

Vatandaş ise Hatay, Şanlıurfa ve Adana gibi illerin de aynı maliyetlerle mal aldıklarını ancak fiyatların Gaziantep'ten ucuz olduğunu iddia ediyor. "Gaziantep sosyal medyada birbirine girdi" yorumları yapılırken, tartışma sonunda ne olacağı merak ediliyor.

Kaynak:gaziantepolusum.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum