Ziraat Bankası'ndan Dev Kampanya: Alışverişleriniz Karşılığında Binlerce Lira Hediye!

Ziraat Bankası'ndan Dev Kampanya: Alışverişleriniz Karşılığında Binlerce Lira Hediye!
Ziraat Bankası, müşterileri için yepyeni bir kampanyayı hayata geçirerek ilgi odağı oldu. Bankanın bu yeni kampanyası, banka kartı ve Bankkart kredi kartı sahiplerine özel alışverişlerde hediye para kazanma fırsatı sunuyor.

Ziraat Bankası'nın belirlediği harcama limitlerine ulaşan her müşteri, belirli miktarlarda Bankkart Lira kazanacak. Tüm detaylarıyla bu avantajlı kampanyayı haberimizde bulabilirsiniz.


Alışveriş tutarlarınıza göre şekillenen bu kampanya, Ziraat Bankası kart sahiplerinin yüzünü güldürmeye hazırlanıyor. Kazanılabilecek hediye tutarları şu şekilde:

- 25.000 TL ile 49.999 TL arasındaki harcamalar için 2.500 TL,
- 50.000 TL ile 99.999 TL arasındaki harcamalar için 5.500 TL ve
- 100.000 TL ve üzeri harcamalarda ise 8.500 TL Bankkart Lira.

Ek olarak, peşin alışverişlere sağlanan 9 taksit avantajı da dikkat çeken bir diğer özelliği.

Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin Ziraat Bankası'nın Bankkart mobil uygulamasına veya bankkart.com.tr web sitesine girerek başvuru yapmaları gerekiyor. Alternatif olarak, "TOURISTIC" yazıp 4757'ye SMS göndererek de kampanyaya katılım sağlanabiliyor.


Yaz aylarının başlamasıyla 1 Temmuz 2024'te başlayan kampanya, 31 Temmuz 2024 tarihine kadar devam edecek. Bu süre zarfında yapılan harcamalar kampanya kapsamına girecek.


Kampanyadan kazanılan Bankkart Liralar 8 Ağustos 2024 tarihinde yüklenip, 10 Eylül 2024 tarihine kadar kullanılabilir olacak. Harcamalar için tanınan süre geçtikten sonra kullanılmayan tutarlar, 11 Eylül 2024 tarihinde kartlardan geri alınacak.


Dikkat edilmesi gereken önemli noktalara gelince; her müşteri en fazla 8.500 TL değerinde Bankkart Lira kazanabilecek. Kazanılan puanlar için alışverişlerin Bankkart pos cihazlarından yapılması gerekiyor. Ayrıca ek kart kullanımları ana kartınızın toplam harcamasına dahil saysa da, kampanya kapsamındaki ücretsiz kartlar ne yazık ki bu ayrıcalıktan yararlanamıyor. Taksitlerin sayısı kanuni sınırlar çerçevesinde belirlenen maksimum tutarı geçmemesi gerekiyor. Eğer kampanya kapsamında yapmış olduğunuz alışverişleri iptal ederseniz veya iadelerde bulunursanız, sahip olduğunuz Bankkart Liralar da geri çekileceğini unutmamalısınız.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.