Garanti Bankası'ndan Milyonlara Müjde: Emekliye 15 Bin TL Promosyon!

Garanti Bankası'ndan Milyonlara Müjde: Emekliye 15 Bin TL Promosyon!
Milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek gelişme, Garanti Bankası'nın büyük jestiyle duyuruldu. Banka, bireysel emeklilik maaşı çekme konusunda yaşanan yeni artışla birlikte, kendi müşterisi olan emeklilere sunulacak promosyon ödemelerinde de artışa gitti


Milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek gelişme, Garanti Bankası'nın büyük jestiyle duyuruldu. Banka, bireysel emeklilik maaşı çekme konusunda yaşanan yeni artışla birlikte, kendi müşterisi olan emeklilere sunulacak promosyon ödemelerinde de artışa gittiğini açıkladı.


Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin önemli bir düzenlemesine göre, emekli maaşları yukarı çekildi. AKP Grup Başkan Vekili Abdullah Güler, 16 Temmuz Salı günü gerçekleştirdiği basın açıklamasında, emekli maaşlarının 10.000 Türk Lirası'ndan 12.500 Türk Lirası'na yükseltilmesi hususunu kamuoyuyla paylaştı. Önemli düzenlemesiyle beklenen bu artışın, meclis tarafından bu hafta onaylanması planlanmaktadır.


Bankalar, bu gelişmenin ardından, emekliler için özel olarak sundukları promosyon hizmetlerinde değişiklikler yapmakta gecikmedi. Özellikle aylık gelirleri açlık sınırının altında kalan emekliler, bankaların yapacağı bu yeni promosyon ödemelerine büyük bir ilgi gösteriyor.


Güncellenen promosyon rakamlarıyla emekli müşteri portföyünü genişletmeyi amaçlayan Garanti Bankası, 31 Temmuz'a kadar maaşlarını bankaya taşıyacak ve üç sene boyunca aynı bankada kalmayı taahhüt eden emeklilere, 15.000 Türk Lirası'na varan promosyon ödemeleri yapacağını ifade etti. Bu cömert hamle sayesinde, Garantomuz olan Garanti, pek çok emekli vatandaşın ilk tercihi haline gelmeyi hedefliyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.