Müjde verildi! Cep Telefonu Faturası 300 TL Altındakiler için Büyük Kampanya!

Müjde verildi! Cep Telefonu Faturası 300 TL Altındakiler için Büyük Kampanya!
Yüksek enflasyonun etkileriyle mücadele eden vatandaşlar için sevindirici bir haber bankacılık sektöründen geldi. Yapı Kredi Bankası, cep telefonu faturası 300 TL ve altı olan müşterilerine altı ay boyunca bu ücreti alma kararı aldığını duyurdu.

Türkiye genelinde etkisini gösteren döviz kurundaki artışlar ve yükselen enflasyon oranları, cep telefonu fatura bedellerinin önemli ölçüde artmasına yol açtı. Bu mali yükün altında ezilen vatandaşlar için bankanın başlattığı kampanya büyük bir rahatlama olacak. Özellikle son dönemlerde cep telefonu operatörlerinin yapmış olduğu zamların yol açtığı memnuniyetsizlik ve yetersiz kalan hat taşıma teklifleri üzerine, Yapı Kredi Bankası'nın başlatmış olduğu yeni kampanya umut vaat ediyor.

KAMPANYA DETAYLARI ŞU ŞEKİLDE

Yapı Kredi Bankası'nın hazırladığı kampanya, faturalı hat sahiplerine yönelik olup, aylık 300 TL altında fatura ödeyen kişilere yönelik bir avantaj sağlıyor. 1-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya, "SUPERFATURA" kampanya kodu kullanıldığında yeni müşterilere özel olacak. Kampanyadan yararlanmak için ilgilenen kullanıcıların, Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirerek, yeni müşteri olma işlemlerini tamamlamaları gerekecek ve bu süreçte alınan kampanya koduyla birlikte bireysel kredi kartı başvurusunda bulunmaları şart olacak.

6 AY BOYUNCA BEDAVA OLDU

Yapı Kredi Bankası'nın sunduğu bu fırsat dahilinde, aylık cep telefonu faturası 300 TL ve altında olanlar, tam altı ay boyunca herhangi bir ödeme yapmadan gelen faturalarından muaf tutulacaklar. Eğer fatura tutarları 300 TL'i aşarsa, müşteriler sadece fazla gelen tutarı ödeyecek. Örneğin, 350 TL fatura gelen bir müşteri 50 TL ödeyerek hizmetlerinden yararlanmaya devam edecek. Bu avantajlı kampanya, gerek ekonomik dalgalanmalar gerekse yüksek fatura bedellerinden etkilenen vatandaşlar için önemli bir fırsat olarak görülmekte.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.