Gaziantepliler DİKKAT! Faturalara Özel Dev İndirim: Yeni Talimat Ver, 3.000 TL Kazan

Gaziantepliler DİKKAT! Faturalara Özel Dev İndirim: Yeni Talimat Ver, 3.000 TL Kazan
1 Haziran- 1 Temmuz 2024 itibarıyla Türk Ekonomi Bankası (TEB), müşterilerine yönelik olarak özel bir kampanya başlattı. Yeni kampanya ile TEB, en az Gaziantep'te 5 yeni fatura ödeme talimatı veren müşterilerine ciddi indirimler sağlayacağını açıkladı.

1 Haziran 2024'te katılan müşteriler, Temmuz ayı ve yıl sonuna kadar her fatura ödeme işleminde ödeme tutarında indirim elde edebilecek. Ayrıca, müşteriler aylık olarak en fazla 250 TL, yıllık bazda ise 3.000 TL'ye kadar indirim kazanabilecekler.



Kampanyadan faydalanmanın koşulları noktasında da TEB tarafından açıklamalar yapıldı. Müşterilerin, kampanyadan yararlanabilmeleri için belirlenen süre içinde ve TEB'in belirlediği koşullar dahilinde fatura ödeme talimatlarını vermeleri gerekiyor.



Kampanya ile ilgili başvuru ve katılım detaylarına değinen TEB, müşterilerinin başvuru işlemlerini resmi kanallar veya bankanın internet sitesi aracılığı ile gerçekleştirebileceklerini bildirdi. Banka ayrıca, otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine de, ödemelerini zamanında yapmaları halinde, yıllık toplamda 3.000 TL'ye kadar ekstra indirim imkanı verdiklerini ifade etti.



Bu kampanya, müşterilerin mali yönetimlerini kolaylaştırmayı ve önemli mali avantajlar sağlamayı amaçlayan TEB tarafından sunuluyor. Faturalarını düzenli şekilde ödeyen TEB müşterileri, bu indirim kampanyası dahilinde önemli bir tasarruf imkanı yakalayarak ekonomik anlamda bir rahatlamaya ulaşacaklar. Kampanya detayları ve katılım şartları hakkında daha fazla bilgi almak için TEB'in resmi iletişim kanallarına başvurulabileceği belirtiliyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.