Gaziantepli Ünlü İş Adamı'na Ait Dev Marka İFLAS ETTİ! BİN 200 ŞUBESİ VAR

Gaziantepli Ünlü İş Adamı'na Ait Dev Marka İFLAS ETTİ! BİN 200 ŞUBESİ VAR
İflası istenen Gloria Jean's, Hadise ile bir süre evli kalan ünlü iş insanı Gaziantepli Mehmet Dinçerler’e aitti. Ticaret sicil gazetesine göre şirket şimdilerde Uğur Bıkım’a ait görünüyor

Türkiye genelinde 1.200 şubesi bulunan ünlü kahve zinciri Gloria Jean's’in iflası istendi. Halktv.com.tr'den Çiğdem Tosun'un haberine göre; Ünlü markanın iflasını ise, bir inşaat şirketi talep etti. İflası istenen Gloria Jean's, Hadise ile bir süre evli kalan iş insanı Mehmet Dinçerler’e aitti. Ticaret sicil gazetesine göre şirket şimdilerde Uğur Bıkım’a ait görünüyor

ekran-resmi-2024-07-07-16-05-15.png

Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’ndeki dosyaya göre, iflas talepli davayı inşaat şirketi City Center İnşaat Turizm ve İşletmecilik AŞ (Özyurt AŞ) açtı. Alacaklı olduğunu iddia eden City Center, Gloria Jean's’in bağlı olduğu 6.5 milyon TL sermayeli Grup DNC Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ’nin iflasına karar verilmesini talep etti. Davanın ilk duruşması önümüzdeki 10 Ekim sabahı yapılacak.

ekran-resmi-2024-07-07-16-06-50.png


BİN 200 ŞUBESİ VAR

Önemli bir bölümü Türkiye’de olmak üzere toplamda 1.200 şubesi bulunan Gloria Jean's, iş insanı Mehmet Dinçerler’e aitti. Ticaret Sicil Gazetesi kayıtlarına göre, geçen yıl mart ayından itibaren Uğur Bıkım’a ait görünüyor.

KONKORDATO İSTEMİŞTİ

Şarkıcı Hadise ile bir süre evli kalan Mehmet Dinçerler, kendi şirketi yanı sıra ailesine ait Hacı Sayid Baklava için de konkordato talebinde bulunmuştu.

MEHMET DİNÇERLER'DEN YALANLAMA: BÖYLE BİR DAVA VEYA BAŞVURU YOK

Çıkan haberler üzerine Mehmet Dinçerler'den bir açıklama geldi.

LinkedIn hesabından bir açıklama yayınlayan Dinçerler, iddiaları reddererek şu ifadelere yer verdi:

"Son birkaç saat içerisinde sosyal medyada ve internette dolaşan markamızla ilgili haberin aslı olmadığı gibi hakkımda ve ortağı olduğum hiçbir şirkette böylesine bir başvuru veya dava yoktur.

Markamız benzer iddialarla ara ara yıpratılmaya çalışılsa da biz yolumuza daha güçlü adımlarla ve büyüyerek devam ediyoruz.

Yayınlanan haberin aksine markamıza olan yoğun ilgiyle hem Türkiye’de hem de Avrupa’da daha da güçleneceğimiz günlerin müjdesini vermek ister, asılsız bu içeriğe özellikle itibar etmemenizi ve çıkan asılsız haberi yapan kişi ya da kurumlara karşı tüm hukuki haklarımızı kullanacağımızı bildirmek isterim."

MEHMET DİNÇERLER KİMDİR?

1988 yılında Gaziantep'te dünyaya gelen Mehmet Dinçerler, Türkiye'de pek çok ilde ağı bulunan zincir gıda merkezi Hacı Sayid'in kurucusudur. Türkiye’de Hacı Sayid’in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler, Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler’in oğludur. 34 yaşındaki Dinçerler aynı zamanda ünlü bir kahve markasının da CEO'sudur.

Kaynak:Halktv.com.TR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.