Akaryakıta Çifte Şok: Gaziantep'te Araç Sahipleri İçin Zamlı Tarife Kapıda!

Akaryakıta Çifte Şok: Gaziantep'te Araç Sahipleri İçin Zamlı Tarife Kapıda!
Araç sahiplerini yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Son dakika gelen bilgilere göre akaryakıt ürünlerine çift taraflı zam yapılacak. Gaziantep, İstanbul, İzmir ve Ankara'da benzin ve mazot fiyatları ne kadar oldu? İşte en yeni akaryakıt fiyatları

Petrol fiyatları, Avrupa ve Ortadoğu'da tansiyonun yükselmesi üzerine yüzde birin üzerinde artış göstererek 85 dolar seviyelerini aştı. Dolar/TL kuru da artışındaki sürdürülebilirliği koruyarak sürücüleri son dakika zammı haberleriyle karşıladı. Ramazan Bayramı öncesinde motorine yapılan zammın hemen ardından, akaryakıt fiyatları yeni bir değişimle karşılaşacak. İşte, şehir şehir güncellenen benzin ve mazot fiyatları...


Benzine ve Mazota Beklenen Zam Haberi Geldi
Milyonlarca araç kullanıcısı, benzin ve motorine zam veya indirim olup olmadığını merak ederken, benzinin litre fiyatında değişiklik olacağı bilgisi geldi. Alınan son bilgilere göre 21 Haziran Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatı her litre için 1 lira 30 kuruş artacak.


Öte yandan, daha önce gerçekleşen 1,34 TL'lik zam sonrasında, motorin fiyatlarında da yaklaşık 1,30 TL dolayında bir artış bekleniyor.


Yeni Fiyat Listesi Açıklandı
Zam sonrasında Gaziantep'te ortalama benzin fiyatları 43,13 TL'ye, İstanbul'da 41,56 TL'ye, Ankara'da 42,54 TL'ye ve İzmir'de 42,82 TL'ye çıkacak.

Motorin fiyatları ise Gaziantep'te 43,56 TL, İstanbul'da 41,95 TL, Ankara'da 42,93 TL ve İzmir'de 43,30 TL seviyelerine ulaşacak.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.