Başkan Umut Yılmaz Emeklilere İkramiye Müjdesi Vermişti! Şehitkamil Belediyesi Emekli Bayram İkramiyesi Ne Zaman Ödenecek?

Başkan Umut Yılmaz Emeklilere İkramiye Müjdesi Vermişti! Şehitkamil Belediyesi Emekli Bayram İkramiyesi Ne Zaman Ödenecek?
Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde emeklilere bayram ikramiyesi vereceğini duyurmuştu. İkramiye başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Başvuru Nasıl yapılır gibi önemli detaylar haberimizde...

BAŞKAN UMUT YILMAZ DUYURMUŞTU

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Emeklilere müjdeyi şu sözlerle duyurmuştu; "Emeklilerimizin bayramlarını daha huzurlu ve mutlu geçirmeleri için bu ikramiyeyi veriyoruz. Onların her zaman yanındayız ve ihtiyaçlarına destek olmaya devam edeceğiz."

KİMLER BAŞVURABİLİR?

İkramiyeden Şehitkamil sınırları içerisinde ikamet eden emekliler başvurabilir. Ancak İkramiyenin miktarı ve dağıtım tarihi henüz netleşmedi. Detaylar belediyenin resmi web sitesinden duyurulacak.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR. NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Emeklilerin bayram ikramiyesinden faydalanabilmesi için belirli adımları takip etmeleri gerekiyor. Başvuru işlemleri, Şehitkamil Belediyesi’nin resmi web sitesi üzerinden gerçekleştirilecek. Başvuru adımları şu şekilde:

  • Web Sitesine Giriş: Şehitkamil Belediyesi’nin resmi web sitesine giriş yapın.
  • Duyurular Bölümüne Tıklayın: Ana sayfada yer alan "Duyurular" bölümüne tıklayın.
  • Başvuru Linkine Erişim: Duyurular bölümünde verilen başvuru linkine tıklayarak E-Devlet sistemine yönlendirilin.
  • Yardım Destek Formu: E-Devlet üzerinden Yardım Destek Formu 2024’ü eksiksiz olarak doldurun ve başvurunuzu tamamlayın.

Kaynak:referansgazetesi.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.