Tahmazoğlu GAZİANTEP'TE Kİ FAHİŞ YEMEK FİYATLARINA EL ATTI! MİLLET LOKANTALARI AÇIYOR

Tahmazoğlu GAZİANTEP'TE Kİ FAHİŞ YEMEK FİYATLARINA EL ATTI! MİLLET LOKANTALARI AÇIYOR
Gaziantep’te daha önce çimento, kurbanlık ve baklavadaki yüksek fiyatlara el atan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’ndan çok önemli bir hamle daha geliyor! Millet Lokantaları açılacak!

Gaziantep'te daha önce çimento, kurbanlık ve baklavadaki yüksek fiyatlara el atan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’ndan çok önemli bir hamle daha geliyor!

TAHMAZOĞLU’NDAN ÇOK ÖNEMLİ BİR HAMLE DAHA GELİYOR

Gaziantep’te birçok alanda yüksek fiyatlarına karşı harekete geçen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çimento, kurban ve baklava fiyatlarının düşmesinde ön ayak oldu. Tahmazoğlu’ndan önemli bir hamle daha geliyor. İşte detaylar… Gaziantep’te daha önce çimento, kurban, baklava fiyatlarına el atan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çok önemli bir projeye daha imza atıyor. İşte detaylar… Son dönemde Gaziantep’te çimento, beton ve kurbanlık fiyatlarına karşı örnek bir mücadele başlatan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun girişimlerinin ardından kentte çimento, beton ve kurbanlık fiyatlarında ciddi düşüş yaşandı.

TAHMAZOĞLU UYARDI: BETON FİYATLARI DÜŞTÜ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, geçtiğimiz haftalarda beton fiyatlarının düşürülmesi için uyarıda bulunup "Eğer 1 ay içinde beton fiyatları Türkiye ortalamalarına gerilemezse beton santralleri kuracağız” demişti. Tahmazoğlu’nun bu uyarısının ardından çimento firmalarından indirim haberleri geldi. Çimento fiyatlarının ardından kurbanlık için de harekete geçen Tahmazoğlu, kentte belediye eliyle ucuz kurbanlık satışı başlattı. Kurban Bayramı'na kısa bir süre kala, Şahinbey bölgesinde indirimli kurban satış noktaları açtı. Van beyazı cinsi kilogram fiyatı 210 TL, mor toklu cinsi kilogram fiyatı ise 200 TL olan kurbanlıklar, piyasa fiyatlarından yaklaşık 30 TL daha uyguna vatandaşlara sunuluyor. Tahmazoğlu’nun bu kurbanlık hamlesinin ardından kentte 220 - 240 lira arasında satılan kurbanlık fiyatalrı 200 ila 210 liraya kadar geriledi.

TAHMAZOĞLU ÇAĞRIDA BULUNDU: BAKLAVADA DEV İNDİRİM GELDİ

Kurbanlık hamlesinin ardından yemek ve baklava sektöründeki firmalara indirim çağrısında bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentte bayram öncesinde baklava fiyatlarındaki dev indirimin de baş mimarı oldu. Tahmazoğlu’nun çağrısına ilk karşılık Antepsan’dan gelmişti. Antepsan tarafından yappılan açıklamada, “Antepsan Bayram Hediyesi, enflasyonla mücadele de biz de varız, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Başkanımızın çağrısı ile 1.Sınıf Gaziantep coğrafi işaretli Mekik Baklavası 950₺ yerine 599₺ yaptık” denildi.

ŞAHİNBEY MİLLET LOKANTASI AÇILACAK

Gaziantep’te çimento, beton ve kurbanlık fiyatlarına karşı örnek bir mücadele başlatan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun bu kez yeme içme sektörüne el atıyor. Birçok sosyal sorumluluk projelerine imza atan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Millet Lokantası’nı açıyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun bu hamlesiyle gastronomi kentinde yeme-içme sektöründeki fahiş fiyatların da aşağıya çekilmesi bekleniyor.

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.