GAZİANTEP'TE KURBAN FİYATLARINA TAHMAZOĞLU DARBESİ! Şahinbey Belediyesi ucuz kurban satışlarına başladı

GAZİANTEP'TE KURBAN FİYATLARINA TAHMAZOĞLU DARBESİ! Şahinbey Belediyesi ucuz kurban satışlarına başladı
Şahinbey Belediyesi kilogramı 200 ile 210 lira arası değişen kurbanlık satışlarına başladı. Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, X hesabından kurbanlık fiyatlarının yükselmesi üzerine belediye olarak uygun fiyata kurbanlık satışınaa başladıklarını duyurd

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, piyasanın 30 ve 40 lira altında olan kurbanlık satışlarına başladıklarını duyurdu.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, piyasada anormal bir durum olmadığı halde kurbanlık fiyatlarının artması halinde kurbanlık satışına başlayacaklarını duyurmuştu.

Tahmazoğlu, sözünde durdu ve X hesabından, piyasanın 40 ile 30 lira altında kurbanlık satışına başladıklarını paylaştı. Kurbanlık satış yerleri Dumlupınar Mahallesi, Şahinbey Parkı yanı ve Akkent Mahallesi Millet Camii civarı olarak belirlendi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ucuz kurbanlık satışına başladıklarını X hesabında şu şekilde duyurdu:

"Birliklerin yetkisi olmamasına rağmen erkek toklu kilo fiyatının 240₺ olarak açıklamasının yanlış ve aynı zamanda pahalı olduğunu, gerekiyorsa bu konuda çalışma yapacağımı ifade etmiştim. Çalışmalarımızı tamamladık ve kurbanlıkların (erkek toklu) en üst fiyatlarını Mor toklu: 200 ₺ Van Beyazı:210 ₺ olarak belirledik.

Kurban Fiyatları Bayrama kadar sabit kalacaktır. Kurbanlıklarınızı Pazartesi gününden itibaren aşağıda adreslerden satın alabilirsiniz.

1. Dumlupınar Mah. Yeşilvadi Bulvarı

2. Şahinbey Parkı yanı

3. Akkent Mahallesi 12 nolu cad. (Şahinbey Millet Camii civarı)"

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum