Gaziantep'te Kurban Bayramı'nda kıymasını kendisi yapacaklar dikkat! ŞOK'TA KIYMA MAKİNESİNDE BÜYÜK İNDİRİM

Gaziantep'te Kurban Bayramı'nda kıymasını kendisi yapacaklar dikkat! ŞOK'TA KIYMA MAKİNESİNDE BÜYÜK İNDİRİM
Gaziantep'te, Kurban Bayramını kendi el işi kıyma yaparak geçirmeyi planlayan vatandaşlar için ŞOK mağazalarında cazip bir indirim fırsatı başladı. Kıyma makinesi, 5 Haziran'dan itibaren uygulanan indirimle birlikte daha ucuza satılacak.


Gaziantep'te ŞOK mağazaları, 5 Haziran tarihi itibarıyla başlayan indirim kampanyasıyla kıyma makinesini göz alıcı bir fiyat etiketiyle sunuyor. Özellikle Kurban Bayramı'nda birçok kişinin kıyma ihtiyacı düşündüğünde, bu indirim haberi sabırsızlıkla bekleniyordu. İndirim sadece kıyma makinesiyle sınırlı kalmayıp, etin ve kıymaların saklanması için gerekli olan kilitli saklama poşetleri, streç film ve buzdolabı poşeti gibi ürünlerde de geçerli. Peki, ŞOK'ta bu indirimli ürünlerin fiyatları ne kadar? ŞOK'un özel bayram teklif ayrıntıları şöyle:

KIYMA MAKİNESİ'NE ŞOK İNDİRİM

Gaziantep'li et severlerin beklediği haber geldi: ŞOK'taki indirimle uygun fiyatlarıyla satışa çıkacak kıyma makineleri, bu bayram et işlerini kolaylaştıracak. Sinbo markalı et kıyma makinesi 5 Haziran itibarıyla sade_student 1099 TL fiyatla tüketicilerin beğenisine sunulacak. Ayrıca bu makinenin 2 yıl garantisi bulunuyor, böylece hem kaliteli hem de güvenli bir alışveriş imkanı sağlanıyor.

ekran-resmi-2024-06-02-13-27-45.png


Kıyma makinesiyle birlikte yüzde 20 indirimli satılacak kilitli poşet, streç film ve buzdolabı poşeti gibi saklama ürünleri ise Kurban Bayramı'nın giderek yaklaştığı bu günlerde vatandaşların et ve kıymalarını güvenle muhafaza etmelerine olanak tanıyor. ŞOK'un yaptığı bu indirimler, et konusunda kalite ve fiyat dengesini arayan tüketicilerin ilgisini çekmekte ve alışverişleri için ek bir motivasyon kaynağı oluşturmaktadır.

ekran-resmi-2024-06-02-13-27-53.png

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.