Gaziantep ve TÜRKİYE Bu RESTORANT'I KONUŞUYOR! İKRAM YAPTIĞI MEZEYİ BİLE YAZIYOR!

Gaziantep ve TÜRKİYE Bu RESTORANT'I KONUŞUYOR! İKRAM YAPTIĞI MEZEYİ BİLE YAZIYOR!
Gaziantep, gastronomi şehri olarak bilinse de son zamanlarda restoran ve kebapçılarda yaşanan fiyat artışları ve kalite düşüşleri şehirde yaşayan ve turistler tarafından büyük tepki topluyor.

Özellikle şehir dışından gelen misafirlerini ağırlamak isteyen vatandaşlar, masaya ikram olarak getirilen ürünlerin bile hesaba dahil edilmesinden şikayetçi.

GAZİANTEP ve TÜRKİYE BU PAYLAŞIMI KONUŞUYOR

GAZİANTEP'İN ÖZELLİKLE KALEALTI'NDA YER ALAN KEBAPÇI ESNAFI VURGUNCULUĞUYLA ANILIYOR!
Gaziantep'te restoranlarda ve kebapçılarda fiyat ve kalite denetimlerinin arttırılması gerektiği ve şehirdeki birçok mekan, gastronomi şehri olmanın verdiği ünü kullanarak her türlü fiyatı yazma eğiliminde. Bu durum, hem yerli halkın hem de turistlerin tepkisini çekiyor. Özellikle dürümcülerde ve kebapçılarda standartların altına düşen hizmet kalitesi, müşterilerin memnuniyetsizliğine neden oluyor. Gaziantep’te yaşayan ve misafirlerini şehirde ağırlamak isteyen vatandaşlar, yaşadıkları memnuniyetsizlikleri sosyal medya üzerinden dile getiriyorlar. Birçok kişi, masaya ikram olarak getirilen ürünlerin bile hesaba dahil edilmesinden şikayetçi. Bu durum, şehirdeki restoran ve kebapçıların müşteri kaybına uğramasına neden oluyor.

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.