Tahmazoğlu'ndan Dev Bir Proje Daha!

Tahmazoğlu'ndan Dev Bir Proje Daha!
Gaziantep'in Şahinbey İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeni dönemde gerçekleştirmeyi hedeflediği önemli projelerden biri olan Fırat Nehri'nin suyunu Gaziantep'e getirme planlarını açıkladı.

Bu projenin, Şahinbeyli çiftçilerin su sıkıntısını ortadan kaldırarak tarım ve ekonomiye katkı sağlamayı amaçladığını belirtti.

ÇİFTÇİLERE SAĞLANAN ÖNEMLİ DESTEKLER

Başkan Tahmazoğlu, geçmiş dönemde çiftçilere yönelik sundukları önemli desteklerle hem tarım sektörüne hem de ülke ekonomisine katkıda bulunduklarını vurguladı. Şahinbey Belediyesi'nin çiftçilere sağladığı desteklerin devam edeceğini belirten Tahmazoğlu, yeni projelerle çiftçilerin yaşadığı su sıkıntısını çözmeyi amaçladıklarını ifade etti.

FIRAT'IN SUYUYLA ÇİFTÇİLERİN YÜZÜ GÜLECEK

Tarımsal sulama konusundaki en büyük sorunlardan biri olan su sıkıntısını çözmek adına Fırat Nehri'nin suyunu Gaziantep'e taşıma projesini açıklayan Başkan Tahmazoğlu, "Çiftçilerimize bu güne kadar çok önemli desteklerde bulunduk. Bir tek hayalim var o da çiftçimizi Fırat’ın suyunu Şahinbeyli çiftçilerimizle buluşturmak. Kuraklık riski, küresel ısınmadan dolayı artmaya devam ediyor, dolayısıyla bizim yanı başımızda akan Fırat'ın suyunun Gaziantep'in Şahinbey çiftçileriyle buluşturmak benim en büyük hayalim." dedi.

ÇALIŞMALARIN DESTEKÇİSİ OLMAYA DEVAM

Başkan Tahmazoğlu, projenin hayata geçirilmesi için Cumhurbaşkanı ve diğer ilgili kurumlarla işbirliği yapacaklarını belirtti. Yeni dönemde de Gaziantep'in tarımını güçlendirmek ve çiftçilere daha iyi bir yaşam sunmak adına çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.