Chery'den Mart Sürprizi: Yeni Fiyatlar Açıklandı! Omoda 5'ten Tiggo 8 Pro'ya Zam Yağmuru

Chery'den Mart Sürprizi: Yeni Fiyatlar Açıklandı! Omoda 5'ten Tiggo 8 Pro'ya Zam Yağmuru
Chery otomobil severler, dikkat! Mart ayı itibarıyla Chery'nin güncel fiyat listesi yayınlandı. Yeni otomobile sahip olmak isteyen potansiyel Chery sahiplerinin, son fiyat değişikliklerini dikkate alması gerekecek.

Chery otomobil severler, dikkat! Mart ayı itibarıyla Chery'nin güncel fiyat listesi yayınlandı. Yeni otomobile sahip olmak isteyen potansiyel Chery sahiplerinin, bu son fiyat değişikliklerini dikkate alması gerekecek. İşte, sıfır kilometre bir Chery aracı almayı düşünenler için derlediğimiz güncel fiyat listesi.

2023 yılı, Çinli otomobil markalarının yükselişine tanık oluyor. Chery gibi üreticiler, Türkiye de dahil olmak üzere Avrupa'nın birçok ülkesinde satışlarını arttırarak sektördeki iddialarını güçlendirdi. Geçtiğimiz yıl, Chery Grubu muazzam bir satış artışı yakaladı ve 1.8 milyonu aşkın aracı sahiplerine teslim etti; bu da yüzde 52,6'lık etkileyici bir artışa işaret ediyor. 937 bin adetlik araç ihracatıyla da Çin'in en büyük binek otomobil ihracatçısı unvanını 21 yıl üst üste korudu.



Chery, mart ayında uygulanacak yeni fiyat listesini paylaştı ve tüm modellerdeki zamlar gözler önüne serildi. Dikkat çeken artışlarla, Omoda 5'in fiyatı 50 bin TL yükselerek 1 milyon 283 bin TL oldu. Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro modellerine ise sırasıyla 50 bin TL ve 20 bin TL zam uygulandı.



Güncel Chery fiyatları şu şekilde:



**Chery Omoda 5**

- Comfort: 1 milyon 283 bin TL

- Luxury: 1 milyon 373 bin TL

- Excellent: 1 milyon 473 bin TL



**Chery Tiggo 7 Pro**

- Comfort: 1 milyon 298 bin 100 TL

- Luxury (iki versiyon): 1 milyon 423 bin TL / 1 milyon 563 bin TL

- Excellent (iki versiyon): 1 milyon 523 bin TL / 1 milyon 693 bin TL

- Avantgarde (iki versiyon): 1 milyon 623 bin TL / 1 milyon 813 bin TL



Bu yeni rakamlar, Chery modellerine olan talebi ve araç sahipliği stratejilerini etkileyebilir. Müşterilerin, planlarını oluştururken bu güncellemeyi göz önünde bulundurmaları önem taşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.