Dev Marka İflas Etti! Sektörünün En İyilerindendi!

Dev Marka İflas Etti! Sektörünün En İyilerindendi!
9 yıl önce kurularak mobilya sektöründe yatak, baza ve yatak setleri üretimi yapan Arin Yatak, ekonomik zorluklara dayanamayarak iflasını açıkladı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 9 yıl önce kurularak mobilya sektöründe yatak, baza ve yatak setleri üretimi yapan Arin Yatak, ekonomik zorluklara dayanamayarak iflasını açıkladı.


Şirketin şehirdeki ve çevre bölgelerdeki hizmet ağı, pandemi nedeniyle yaşanan ticaret dengelerindeki değişimler ve tedarik zincirindeki kesintilerle beraber büyük bir sarsıntıya uğradı. Arin Yatak, sektördeki pek çok şirket gibi bu zorlukları atlatamadı ve kepenk kapatmak zorunda kaldı.


2015 yılında İnegöl'de hayata geçen ve kısa sürede baza ve yatak setleri alanında tanınan Arin Yatak, ne yazık ki karşılaştığı ekonomik bariyerleri aşamadı. İflas süreci firmaya olan umutları da söndürdü.


Son gelişme olarak, mahkeme Arin Yatak Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketinin iflasına hükmetti. Konkordato sürecinin uzatılması yönündeki talepler reddedilince, şirket adi tasfiye işlemi uygulanarak iflas etti. İcra İflas Kanunu kapsamında alınan ilgili karar resmi kanallardan duyuruldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.