Gaziantep'te ki Emeklilere MÜJDE: İsimli Faturaları Olanlara 5 bin TL İade Müjdesi!

Gaziantep'te ki Emeklilere MÜJDE: İsimli Faturaları Olanlara 5 bin TL İade Müjdesi!
Gaziantepli emeklilere sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. ING Bank, emekliler için düzenlediği kampanya kapsamında 5 bin lira para iadesi sağlayacağını duyurdu. Bu özel kampanya ile ilgili tüm bilgiler ise meraklıları için sıralanmış durumda.

Gaziantep'teki emekliler dikkat; sizin için 5 bin TL para iadesi fırsatı var!

ING Bank'ın emekliler için başlattığı nakit destek kampanyasının detayları halka açıklandı. Kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin 72 saat içinde başvurmaları gerekiyor ve başvuranlar, faturalar üzerinden yapacakları ödemelerde 5 bin TL'ye kadar geri ödeme imkanı bulacaklar.

Gaziantep'te Emekliler Promosyonları Araştırıyor!

Geliri sabit olan emeklilerin en çok ilgilendiği konulardan biri de maaş promosyonları. ING Bank da bu süreçte emeklilere yönelik olarak düzenlediği kampanyalarla dikkat çekmeyi başarıyor. ING tarafından başlatılan maaş promosyonu kampanyası, şu an Türkiye pazarında emeklilere verilen en yüksek promosyon olan 15 bin TL'ye kadar nakdi destek sağlıyor. Emeklilerin otomatik ödeme talimatı vermesi halinde, promosyon ödeme imkanı sunuluyor.


Gaziantep Emekli Maaş Promosyonu ve Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyasının Şartları Açıklandı!


ING Bank'ın yaptığı açıklamalara göre; SSK, Bağ-Kur veya Emekli Sandığı kapsamında olan maaşını ING Bank üzerinden almayı taahhüt eden emekliler, karşı karşıya kalmış oldukları maaş tutarına göre 10.000 TL'ye kadar ek promosyon elde etme şansına sahip olacaklar. Aynı zamanda emekliler, otomatik fatura talimatı vererek ek 5.000 TL nakit promosyona ulaşabilecekler. Yeni emekliler ve EYT'den yararlananların da kampanyadan yararlanabileceği resmi açıklamalarla duyuruldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.