Gaziantep'e Üvey Evlat Muamelesi! GAZİANTEP MERKEZE KREDİ YOK! GAZİANTEP MERKEZDE DEPREM YAŞANMAMIŞ...

Gaziantep'te 6 Şubat depremlerinde, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde yüzde 60'a yakın enkaz altında kalaN insan olduğunu duyurmuştu! Gaziantep Merkeze Destek YOK!..

İlk kez evlenecek çiftlere destek için başlatılan Evlilik Kredi başvuruları dün itibariyle başladı. 15 Şubat tarihi itibariyle yeni evlenecek çiftler e-Devlet üzerinden başvurularını yaparken, deprem bölgesindeki illere öncelik tanındı.

DEPREM BÖLGESİNE ÖNCELİK TANINDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş’ın, "İlk defa deprem bölgesinde uygulayacağımız Aile ve Gençlik Fonuna başvuruları 15 Şubat'ta almaya başlayacağız’’ ifadelerini kullanmıştı. Açıklama sonrasında başlayan Aile ve Gençlik Fonu için ilk etapta Adıyaman, Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçeleri ile Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya'daki depremzede gençlerden başvuru alınmaya başlandı.

HAYALLER BAŞKA BAHARA

Karar kapsamında Gaziantep’te Nurdağı ve İslahiye ilçesi dışında kalan ilçelerde evlenecek çiftler destekten faydalanamayacak. Gaziantep’te aylardır evlilik kredisini bekleyen çiftler, hayal kırıklığı yaşadı. Evlilik hayali kuran çiftler, umutlarını bir başka bahara ertelerken, Gaziantep’in destek kararlarında olduğu gibi Evlilik Kredisi desteğinde de kapsam dışı bırakılması tepkiyle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.