ALTIN REKORUN EŞİĞİNDE: Kolçak'tan 3.150 TL Tahmini!

ALTIN REKORUN EŞİĞİNDE: Kolçak'tan 3.150 TL Tahmini!
Altın piyasası, ünlü ekonomist Hatice Kolçak'ın çarpıcı bir tahminiyle çalkalanıyor.

Hatice Kolçak, önümüzdeki dönemde gram altın fiyatlarının 3 bin TL seviyesine ulaşmasının mümkün olduğunu öne sürdü. Uzmanın bu tahmini, yatırımcılar tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor.



Gözler Altın Fiyatlarında: 3 Bin Lira Sınırı Görünebilir Mi?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son faiz kararı sonrasında, altın fiyatları hızlı bir yükseliş trendi gösterdi. Gram altın 1.894 TL seviyesine erişirken, çeyrek altın da 3.116 TL gibi dikkat çeken bir fiyata ulaştı. Altın yatırımcıları, "Altın fiyatları daha ne kadar yükselecek?" sorusuyla internette yoğun araştırmalar yapıyor ve bu konuda Ekonomist Hatice Kolçak'ın uyarılarına kulak veriyor.



Hatice Kolçak'tan Altın Yatırımcılarına Uyarılar

Hatice Kolçak, dikkat çeken tahminleriyle piyasada sıkça adından söz ettiriyor. Kolçak'a göre, 1 gram altın fiyatı, 2.500 ile 3.000 TL aralığında dalgalanmalar yaşayabilir. Hatta Kolçak, fiyatların 3.150 TL'yi aşma ihtimaline dair de işaretler veriyor. Kolçak'ın analizlerine göre, önümüzdeki yıl altının ons fiyatı 2.070 doları geçebilir. 1.800 TL seviyesindeki gram altın, 1.200 TL'lik dalgalanmalarla 3.000 TL'ye kadar tırmanabilir, böylece yatırımcıları yeni bir gelir kapısı bekliyor olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.