Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi Belli Oldu! Gaziantep’ten Hangi Şirketler Listede?

Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi Belli Oldu! Gaziantep’ten Hangi Şirketler Listede?
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ)) iş birliğinde, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 Şirketi Yarışması sonuçlandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ)) iş birliğinde, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 Şirketi Yarışması sonuçlandı. Araştırmada Gaziantep’te 3 şirket listeye girerek kentin gururu oldu.

Yıldırım O Şirketleri Kutladı

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, ‘’Şirketlerin 2019-2021 arası 2 yıllık ciro artışı dikkate alınarak yapılan Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi yarışması sonuçlarına göre listeye girerek şehrimizi gururlandıran Er-Es Torba Tekstil Hayvancılık ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd. Şti., Kılıçkesmez Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ve Güneydoğu Antepfıstıkçılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. firmalarının yönetimini ve personelini gönülden tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.