Gaziantep'e Sıcak Müjde: Doğal Gazda 25 Metreküpe Kadar Fatura Desteği 2024 Mayısına Uzatıldı!

Gaziantep'e Sıcak Müjde: Doğal Gazda 25 Metreküpe Kadar Fatura Desteği 2024 Mayısına Uzatıldı!
Gaziantep'te evlerdeki doğal gaz kullanan vatandaşların yüzünü güldüren duyuru, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla 1 Mayıs 2024'e kadar uzatıldı.

Bu kampanya kapsamında, 25 metreküp ve altı doğal gaz kullanımları belirli şartlar altında desteklenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan haber ile Gaziantep'te yaşayan vatandaşlar, ısınma ve sıcak su ihtiyaçları için kullandıkları doğal gazı tam bir yıl boyunca ücretsiz olarak faydalanabilecekler. Erdoğan, "Evlerinde ortalama aylık 25 metreküp doğal gaz tüketen vatandaşlarımızın, bu tüketimi karşılayacak bedeli bir yıl süreyle faturalarından düşüreceğiz." sözleriyle kampanyanın detaylarını paylaştı.


24 Nisan 2023 tarihinde ilan edilen bu avantajlı doğal gaz uygulaması, ülke genelinde büyük bir memnuniyetle karşılandı ve şimdi Türkiye için ek 3 ay daha devam etme kararı alındı. Gaziantep'te yaşayan vatandaşlar, bu süreç içerisinde evlerinde keyifle ısınmanın tadını çıkaracaklar.


Doğal gazın fiyatları şehirlerarası küçük değişiklikler gösterebilirken, Gaziantep'te vatandaşlar 25 metreküp doğal gaz için ne kadarlık bir tasarruf yapacaklarını merak ediyor. Şu anki piyasa koşullarında 25 metreküp doğal gazın maliyeti ortalama olarak 120 ile 150 Türk Lirası arasında değişmekte bulunuyor. Kampanya sayesinde Gaziantep'liler söz konusu tutarı cebinde kalacak ve ev ekonomilerine katkı sağlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.