Gaziantep'te Fahiş Lokanta Fiyatları Masadan Kaçırtıyor! En Az hesap Bin TL.

Gaziantep'te Fahiş Lokanta Fiyatları Masadan Kaçırtıyor! En Az hesap Bin TL.
Gaziantep'te yeni düzenlemeye gösterilen reaksiyonlar çeşitlilik gösteriyor. Yüksek fiyatlar karşısında bazı vatandaşlar, masaya oturmakta tereddüt ediyor ve hizmet almadan ayrılanlar oluyor.

Gaziantep'te yeme-içme sektöründeki işletmeler, tüketicilerin daha bilinçli hizmet alabilmesi için harekete geçti. Kafe ve restoranlar, yönetmelik gereği giriş kapılarına ve masalara net fiyat listeleri yerleştirmeye başladı. Ayrıca, bazı işletmeler hem kağıt menü hem de QR kod sistemleri ile fiyat bilgilendirmesi yapıyorlar.


FİYATLARI GÖRÜNCE MÜŞTERİ VAZGEÇİYOR

Gaziantep'te Yeni düzenlemeye gösterilen reaksiyonlar çeşitlilik gösteriyor. Yüksek fiyatlar karşısında bazı vatandaşlar, masaya oturmakta tereddüt ediyor ve hizmet almadan ayrılanlar oluyor. Nohut dürümü 50 TL, beyran 200 TL, kelle paça 200 TL ve kuşbaşı şişin 300 TL olması, müşteriler arasında büyük tepkilere yol açtı.

İŞLETME SAHİPLERİ MEMNUN

Gaziantep'te Lokanta sahibi Mehmet Cakırcı "Sağ olsun devletimiz, yasanın hürmetine böyle bir adım attı ve biz de uygulamaya hemen başladık. QR kod menülere zaten aşinaydık, şimdi herkes masasında ne yediğini ve ne ödediğini anında görebiliyor, müşteri memnuniyeti de buna bağlı olarak artıyor. Tabitepkiler bu fiyatlara buyemekler yenmez diyip dahamasaya oturmadan kalkanlar oluyor" dedi


MÜŞTERİ:'OTURUYORDUK GELEN HESAP KARŞISINDA BORÇ İSTEDİĞİMİZ OLUYORDU!'

Gaziantep'te Duru Kaşıkçıoğlu, yenilen düzenleme hakkında, "Bu sistemin daha önce olması gerekiyordu. Çok iyi oldu bu uygulama. Bazı kişilerin maddi durumu iyi olmayabilir. Fiyatı bilmeden yemek yediğinizde ekstra bir hesap çıkıyor. Gelen hesap karşısında telefonla arayıp borç istediğimiz bile oldu. Zaten artık bu fiyatlara gidecek halimiz kalmadı" diye memnuniyetini, hemde tepkisini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum