İş Arayanlar Dikkat! Maaşı duyan koşarak başvuruya gidiyor! 40 Bin TL'ye Personel Alınacak

İş Arayanlar Dikkat! Maaşı duyan koşarak başvuruya gidiyor! 40 Bin TL'ye Personel Alınacak
Türkiye'nin uluslararası alanda tanınan güzide havayolu şirketi Türk Hava Yolları (THY), büyük bir istihdam kapısı açıyor. Şirket, büyüme planları çerçevesinde toplamda 8 bin yeni personeli bünyesine katmayı hedefliyor.

Bu alımda yer alacak 600 kişi pilot pozisyonu için planlanırken, ilan edilen pozisyonlara verilecek ortalama maaş miktarı dikkat çekici: 40 bin Türk Lirası.

THY YÖNETİM KURULU BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

THY'nin Yönetim Kurulu Başkanı ve İcra Komitesi Üyesi Ahmet Bolat tarafından yapılan açıklamaya göre geniş çaplı alımlar, şirketin 2023 yılı için belirlenen yüzde 14 büyüme hedefine ulaşabilmesi amacıyla gerçekleştirilecek. Bolat, bu büyümeyi sağlamak için mevcut iş gücünün yüzde 10 artırılmasının önemli olduğunu belirtiyor. Bu sayede THY'de istihdam edilecek personel sayısının yaklaşık 82 bin kişi olması bekleniyor.


BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLIYACAK

Başvuruların Nisan ayı itibarıyla başlaması planlanıyor, özellikle kabin memuru pozisyonları için ilanların yayımlanacak olması ise birçok iş arayanın radarına girmiş durumda. Ayrıca, Türk Hava Yolları'nın bilet fiyatlarındaki istikrarının sürdürüleceği ve İstanbul Havalimanı'nda hizmet veren yabancı hava yolu şirketlerinin sayısını artırmak adına teşviklerin devam ettirileceği bilgisi de paylaşıldı. Eğer siz de bu prestijli havayolu şirketinin bir parçası olmak ve cömert maaş paketlerinden yararlanmak istiyorsanız ilanları takibe almayı unutmayın.

Muhabir: Ferhat Akbay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.