İslam Memiş'ten Altın İçin Kritik Tahminler: Şubat ve Mart'ta Rekor Bekleniyor!

İslam Memiş'ten Altın İçin Kritik Tahminler: Şubat ve Mart'ta Rekor Bekleniyor!
Finans dünyasının deneyimli ismi İslam Memiş, yatırımcılara yönelik hazırladığı "Zaman doldu, artık dikkat etmen gerek!" başlıklı videoda, şubat ve mart ayları için gram altın beklentilerini detaylı olarak dile getirdi.

Memiş, altın yatırımcılarının yanı sıra gümüş, dolar ve borsa piyasası hakkında da kritik yorumlarda bulundu, özellikle gümüş piyasası için uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi.


İslam Memiş, Borsa İstanbul 100 Endeksi'nin mevcut durumuna değinerek piyasaların genel görünümü hakkında bilgiler verdi. 'Borsa İstanbul 8496 puandan güne veda etti ve poztif bir görünüm sergiliyor' diyen Memiş, yatırımcıların dikkat etmesi gereken direnç ve destek seviyelerini aktardı. Kısa vadede kar realizasyonlarının yaşanabileceği konusunda uyarılarda bulundu.

Döviz piyasalarını da değerlendiren Memiş, doların değer kazanma eğilimi içinde olduğunu ve euro-dolar paritesinde kendi beklentisi olan 1.08-1.09 seviyelerinin çalıştığını belirtti. Euro dolar paritesi için 1.09'un altındaki rakamların 'ucuz' kabul edileceğini ifade etti.


İslam Memiş'in şubat ve mart ayları için yaptığı gram altın tahminleri ise yatırımcılar arasında merak konusu. Kendi Youtube kanalında yaptığı açıklamalarla piyasaların nabzını tutan Memiş, altın yatırımcılarına önemli ipuçları veriyor. Gümüş fiyatları hakkında da değerlendirmeler yapan Memiş'in analizleri, dolar ve borsa piyasaları için de önemli göstergeler sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.