Gaziantep 'te Belediye İşçilerinin Gözü Kulağı Erdoğan'da! Pazar Günü Gaziantep'te Belediye İşçilerine Zam Müjdesi Gelecek

Gaziantep 'te Belediye İşçilerinin Gözü Kulağı Erdoğan'da! Pazar Günü Gaziantep'te Belediye İşçilerine Zam Müjdesi Gelecek
Gaziantep büyükşehir ve çevresindeki ilçe belediyelerinde çalışan işçiler, asgari ücretin 17 bin liraya yükseltilmesi sonrasında maaş artışı konusunda belediye yönetimleriyle müzakerelerde bulunuyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, Şahinbey, Şehitkamil, Nizip, İslahiye, Nurdağı, Araban, Yavuzeli ve Oğuzeli belediye işçileri, Belediye Hizmet İş sendikası aracılığıyla son 15 gün içinde sürekli olarak yöneticilerle görüşmeler gerçekleştirdi. İşçiler, maaşlarının en az 40 bin TL olmasını talep etmekte.


GAZİANTEP'TE GÖZLER PAZAR GÜNÜ ERDOĞAN'DA

Belediye yönetimleri ise seçim dönemini göz önünde bulundurarak, işçilerin taleplerine karşı çalışanlarını memnun etme amacıyla 25 bin lira maaş teklif etti. Ancak, işçiler ve sendikalar bu teklifin yetersiz olduğunu dile getirdi. Alınan bilgilere göre, 4 Şubat'ta Gaziantep'e gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, belediye işçilerine yapılacak olan zam miktarını kişisel olarak ilan edeceği ve işçilere müjde vereceği iddia edildi. Bu beklenen haber, şehirdeki işçiler arasında büyük bir heyecan yarattı ve beklentilerin artmasına sebep oldu.

Muhabir: Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum