Gaziantep Valiliği Kar Uyarısı Yaptı!

Gaziantep Valiliği Kar Uyarısı Yaptı!
Gaziantep Valiliği Kar Uyarısı Yaptı!

Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 'Yapılan son değerlendirmelere göre Gaziantep İl Sınırlarında pazartesi günü 12 ile salı günü saat 23:00'e kadar karla karışık yağmur ve kar yağışı olacaktır. Kar yağışının 1-3 cm olması bekleniyor. Ulaşımda aksamalar olabilir. Muhtemel risklere karşı vatandaşlar tedbirli ve dikkatli olmalıdır' uyarısı yapıldı.

ekran-resmi-2024-01-28-21-35-52.png

KÖMÜR?

Gaziantep’te Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından dağıtılan kömürlerin çöpe atılması kentte gündem oldu! Gaziantep'te vatandaşlar mecburen kömür yardımı alırken sosyal yardımlaşmadan dağıtılan kömürler vatandaş tarafından kullanılamıyor ve sebebi ise nerdeyse yüzde 70 oranında taş çıkan kömür torbaları mecburen atılıyor...

GAZİANTEP VALİLİĞİ NE YAPACAK?

Gaziantep'te Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılan kömür, ‘kabul edilebilir düzeyi üstünde taş’ çıkıyor ve yakılamıyor, Gaziantep'te sosyal medyada paylaşılan görüntüler olamaz dedirtti ama oldu! Yardım için dağıtılan kömür torbaları nerdeyse taş ve yanmıyacak maddelerden ibaret... Vatandaşlar Gaziantep Valiliği'nden denetim ve açıklama bekliyor!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.