Erdoğan'ın Direktifiyle Dev İndirimler Devam Ediyor! Tarım Kredi'de Yağ ve Şeker Fiyatları Çakıldı! İşte Şaşırtan Fiyatlar...

Erdoğan'ın Direktifiyle Dev İndirimler Devam Ediyor! Tarım Kredi'de Yağ ve Şeker Fiyatları Çakıldı! İşte Şaşırtan Fiyatlar...
Tarım Kredi Marketler, kar amacı gütmeden gerçekleştirdiği satışlarla 2024 yılında da indirim yapmaya devam ediyor. Kredi Marketlerde ayçiçek yağı ve toz şeker fiyatlarındaki artışlara meydan okuyarak indirime girdi ve müşterilerin ilgisini çekti.

Türkiye'deki tüketiciler, Tarım Kredi Kooperatifi'nin indirimlerine kavuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda faaliyet gösteren Tarım Kredi Marketler, kar amacı gütmeden gerçekleştirdiği satışlarla 2024 yılında da indirim yapmaya devam ediyor. Bu marketlerdeki ürünler, özellikle ayçiçek yağı ve toz şeker fiyatlarındaki son dönemdeki artışlara meydan okuyarak indirime girdi ve müşterilerin ilgisini çekti. Ocak ayındaki bu indirimlerle fiyatlar oldukça düştü. Peki, Tarım Kredi Marketlerde indirimli ürünlerin fiyatları nasıl? İşte Ocak ayının indirimli ürün listesi.


Ocak ayının başlamasıyla hızla birçok üründe indirime giden Tarım Kredi Kooperatif marketleri, uygun fiyatlarla tüketici karşısına çıktı. İşte indirimli ürünler ve fiyatları:

- 1 litre Sütaş salep: 39,90 TL
- 1 kg Tarım Kredisi siyah çay: 94,90 TL
- 200 gram Tarım Kredi Dibek kahvesi: 33,90 TL
- Onlu Ülker probis bisküvi: 23,90 TL
- Elit Sıvı krem temizleyici 750 ml: 24,90 TL
- Damla sakızı aromalı Tarım Kredi Türk kahvesi 100 gram: 23,90 TL

İndirime ek olarak, ayçiçek yağı ve toz şekerde inanılmaz fırsatlar sunuldu.

- 500 gram Açıkel sade tahin helvası: 41,90 TL
- 450 gram Tarım Kredi süzme Çiçek Balı: 77,50 TL
- 300 gram Tarım Kredi tahin: 41 TL
- Olips minimints: 13,50 TL
- 1 kilogram Tarım Kredi donuk Sütlü salep: 71,90 TL
- 200 gram minnettar sıcak içecek çeşitleri: 28,90 TL

AYÇİÇEK VE TOZ ŞEKERDE GÖRÜLMEMİŞ İNDİRİM FIRSATI

Ayçiçek ve toz şekerde, yumurta da dahil olmak üzere, beklenmedik indirim fırsatları sunan Tarım Kredi, yeni indirimlerle Ocak ayı boyunca müşterilerine farklı ürünler sunmaya devam ediyor. Bu indirimler kapsamında 5 litrelik ayçiçek yağı 135 TL'den, yumurta ve toz şeker ise yarı fiyatına satılıyor. Tarım Kredi Marketlerde sunulan fırsatlar, tüketici için cazip seçenekler barındırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum