Gaziantep'te Milyon Dolarlık 'SİS' ZARARI! Gaziantepli İş İnsanları Rekorlar Kırıyor! Gaziantep'e Uçak Yerine OTOBÜSLE GELİYOR!

Gaziantep'te Milyon Dolarlık 'SİS' ZARARI! Gaziantepli İş İnsanları Rekorlar Kırıyor! Gaziantep'e Uçak Yerine OTOBÜSLE GELİYOR!
Yoğun sis, Gaziantep Havalimanı'nı olumsuz etkileyerek dün birçok uçuşun iptaline veya gecikmelerine sebep oldu. Yolcular, havayolu şirketleri ve havalimanı tarafından yapılan eksik bilgilendirme nedeniyle isyan etti. Milyon dolarlık antlaşmalar iptal.

Gaziantep'te dün başlıyan sis problemi devam ediyor! Gaziantep ve İstanbul, Gaziantep Ankara uçuş bileti sahipleri Gaziantep'e otobüsle dönmek zorunda kaldı! Uçak bilet fiyatına otobüsbileti alan iş adaları olamaz artık dedi!

MİLYON DOLARLIK ANLAŞMALAR İPTAL EDİLİYOR!

Gaziantep'ten İstanbul veye Ankara üzer'inden aktarmalı olarak yurt dışına ticaret yapmaya giden iş insanları,günlersüren antlaşmalarından sonra Türkiye''nin ana sanayi merkezlerinden olan ve Fabrikları'nın bulunduğu Gaziantep'e dönmek istediklerinde uçakseferi ertelemeleri veya iptaliyle karşılaşıyor...

GAZİANTEPLİ İŞ ADAMLARI OTOBÜSLE İSTANBUL VEYA ANKARA'DAN GAZİANTEP'E GELİYOR!

Çok kısa....Uçakla gelemeyince bu kez Gaziantepli iş adamları fahiş fiyata şehirler arası otobüslerle geliyor...

Sorun Yıllardır Çözülemedi: Gaziantep'te Uçuş İptalleri Devam Ediyor!

Gaziantep Havalimanı'nın kış aylarında yaşadığı yoğun sis probleminin çözümüne yönelik atılan adımlar yetersiz kaldı. ILS navigasyon sistemi seviye yükseltmek, iptalleri azaltmak için yeterli olmadı.


Havalimanı Bekleme Çilesi: Yolcular Yeterince Bilgilendirilmiyor!

Sis nedeniyle uçuşlarının iptal veya gecikmesi durumunda yolcular, saatlerini havalimanında bekleyerek geçirmek zorunda kaldı. Havayolu şirketleri ve havalimanı yetkililerinin yeterli bilgi akışı sağlamamaları, yolcularda büyük hayal kırıklığına yol açtı.




Gaziantep Havalimanı'nın Kronikleşen Sis Sorunu: Uçuş İptalleri Bitmiyor

Yıllar boyu hizmet veren Gaziantep Havalimanı, özellikle kış aylarında sis engeline takılıyor. Yapılan teknolojik yatırımın olumlu sonuçlar vermediği ve uçuş iptallerinin devam ettiği görülüyor. İşin kötüsü, yolcuların bu durum karşısında yeterli bilgiye ulaşamaması, sorunun daha da karmaşık hale gelmesine neden oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum