Gaziantep'te Toplu Ulaşımda Tam Bilet 23 TL! 1 Adet Pİde 8.5 TL OLACAK! Somun 9 - 9.5 TL Arasında

Gaziantep'te Toplu Ulaşımda Tam Bilet 23 TL! 1 Adet Pİde 8.5 TL OLACAK!  Somun 9 - 9.5 TL Arasında
Zam denince Gaziantep artık İstanbul'u geçti... Kira zamlarını unutmayalım

EKMEĞE UN DARBESİ!
Gaziantep Pideciler Odası Başkanı Abdullah Sarı, Pide ekmek fiyatlarına zam için 1 Ocak tarihini beklediklerini söyledi. Sarı, ‘’Pide Ekmek fiyatlarında artış için henüz bir zam talebimiz olmadı. Un fiyatlarına gelecek zammı bekliyoruz. Pazartesi günü sonrasında un fiyatları netleşecek. Daha önce 550 TL’den satılan unun fiyatı 650 TL’ye yükseldi. Pazartesi günü itibariyle un fiyatının 750 TL olacağı konuşuluyor. Henüz maliyetleri hesap etmedik, 6 liradan satılan pide ekmeğin fiyatı 8-8,5 TL’ye yükseltilmesi ile ilgili bir talebimiz olabilir’’ diye konuştu.

Ulaşıma Zam Yolda

Bir zam haberi de Minibüsçüler Odası’ndan geldi. Gaziantep’te 2023 yılı başında 6 lira 90 kuruş olan biniş ücretleri art arda yapılan zamlarla 14 lira 50 kuruşa yükselmişti. 2024 yılında bu ücretin 23 TL’ye çıkarılması için Minibüsçüler Odası, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin kapısını çaldı. Kararın onaylanması durumunda Ocak ayı itibariyle ulaşım ücretleri yüzde 50’den fazla bir oranda artmış olacak.

Gaziantep'te yeni yılın ilk gününde kent merkezine sessizlik hakim oldu.

Gaziantep'te her gün yoğunluk yaşanan çarşı meydanı bu yılın ilk günü boş kaldı. Şehrin en işlek yerlerinden biri olan Gaziler Caddesi'nde esnaf ve vatandaşların azlığı dikkat çekti. Çarşı pazar ise neredeyse boştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum