Gaziantep'te Çalışan Emeklilere Müjdeli Haber! 5 Bin Lira Bu hafta Hesaplarda

Gaziantep'te Çalışan Emeklilere Müjdeli Haber! 5 Bin Lira Bu hafta Hesaplarda
Gaziantep ve Türkiye'de Çalışan emeklilerin beklediği müjdeli haber geldi. Çalışan emekliler 5 bin lira tutarındaki ikramiyesine bu hafta kavuşacak.

Çalışan emeklilere müjdeli haber 2023 yılının son haftasında geldi.

Alınan bilgilere göre, yılın son haftasında yapılan ikramiye düzenlemesi yasalaştırılacak ve hafta bitmeden emekli çalışanların hesaplarına yatırılacak.

İKRAMİYELER GELİYOR!

Meclis Genel Kurulu'nda yılın son haftasında, yarım kalan yasama faaliyetleri için mesai yapılacak. Genel Kurul'da, 43 maddesi kabul edilen 86 maddelik teklifin görüşülmesine devam edilecek. Teklifin yasalaşmasını öncelikle çalışan emekliler bekliyor. 5 bin liralık ek ödeme, teklif yasalaşınca bu hafta sona ermeden hesaplara yatacak.

KKM'DE VERGİ İSTİSNASI DEVAM EDECEK

Teklife göre, Kur Korumalı Mevduat hesaplarındaki vergi istisnası devam edecek. Şirketlerin borçlarını yeniden yapılandırabilmeleri için süre 2 yıl daha uzatılacak. Deprem bölgesinde inşaat ve yapı malzemelerini yüksek fiyattan satanların cezası 10 kat artırılacak. Sosyal medyada içerik üretenlere ilişkin vergi düzenlemesinin de kapsamı genişletilecek.

YILIN SON GRUP TOPLANTILARI

Meclis'te ayrıca yılın son grup toplantıları yapılacak.

Bugün MHP ve CHP grup toplantılarında, çarşamba günü de İyi Parti ve Saadet Partisi gruplarında liderler kürsüde konuşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.