Gaziantep'te Çiftçilere Müjde! Tarım Kredi'den Gübre Fiyatlarında DEV İNDİRİM! DİKKAT: 'İndirim Kampanyası Başladı'

Gaziantep'te Çiftçilere Müjde! Tarım Kredi'den Gübre Fiyatlarında DEV İNDİRİM! DİKKAT: 'İndirim Kampanyası Başladı'
Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, çiftçilere müjdeli bir haber vererek gübre fiyatlarında düşüşlerin olacağını açıkladı. Aydın, bu indirimin piyasa fiyatlarının altına çekileceğini belirtti.

TARIM KREDİ’DEN KAMPANYA AÇIKLAMASI

Tarım Kredi Kooperatifleri, gübre fiyatlarını düşürme konusundaki kararını duyurdu. Genel Müdür Hüseyin Aydın, 20.20 gübresinin tonunda 400 lira indirim yapılacağını açıkladı. Bu indirim, çiftçilere ve tarım sektörüne önemli bir destek olacak. Bunun yanı sıra Tarım Kredi’nin sosyal medyada paylaştığı haberlere göre üre gübresinde de indirime gidilecek.

650 LİRALIK FİYAT AVANTAJI

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Denizli Acıpayam'daki merkez tesislerinde düzenlenen bir basın toplantısında, 20.20 gübresi fiyatlarında indirim yapılacağını açıkladı. Buna göre, gübre fiyatları 13,500 TL'den 13,100 TL'ye indirilecek. Bu indirim, çiftçilere önemli bir mali kolaylık sağlayacak.

Aydın, açıklamasında şunları dile getirdi: "Tonunda 400 TL indiriyoruz ama piyasa ile karşılaştırdığımızda, 650 TL'lik bir fiyat avantajı sağlamış oluyoruz." Bu indirim, tarım sektöründeki çiftçilere ve üreticilere, ürünlerini daha verimli ve rekabetçi bir şekilde yetiştirmeleri için önemli bir fırsat sunacak.

İndirim kapsamında 20.20 gübrenin fiyatları ise şu şekilde:

Alpateş: 13.000 TL/ton

Gemlik: 13.100 TL/ton

Toros: 13.300 TL/ton

İGSAŞ: 13.500 TL/ton

ÜRE GÜBRESİNDE DE İNDİRİME GİDİLDİ

Tarım Kredi Kooperatifleri, sosyal medya hesabından üre gübresinde de indirim yapıldığını açıkladı. Bu konuya ilişkin olarak şu paylaşım yapıldı:

"Ekim döneminde en yoğun ihtiyaç duyulan 20.20 gübre çeşitlerinde 1-11 Kasım tarihleri arasında ton başına 400 TL indirim yapılacaktır. Üre gübresinde de 420 TL/ton indirim yapılmış olup, Tarım Kredi üreticilerimizin yanında yer almaya devam edecektir. Stoklarla sınırlıdır"

KAMPANYA TARİHLERİ BELLİ OLDU

Bunların yanı sıra söz konusu kampanyanın 1-11 Kasım tarihleri arasında geçerli olacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.