Burun Estetiği ile Hayal Ettiğiniz Buruna Kısa Süre İçerisinde Sahip Olun

Burun Estetiği ile Hayal Ettiğiniz Buruna Kısa Süre İçerisinde Sahip Olun
Günümüzde en çok yapılan estetik işlemlerden biri olan burun estetiği, hem görsel açıdan hem de sağlık açısından uygulanmaktadır.

Birçok kişi burun estetiği sayesinde hem nefes alma sorunlarına hem de görsel açıdan rahatsız oldukları burunlarına çözüm bulmaktadır.

Burun Estetiği Nedir?

Tıp alanında Rinoplasti olarak bilinen burun estetiği, burnun işlevlerini tedavi etmek ya da burnun mevcut görünümünü değiştirmek için yapılmaktadır. Burun estetiği ile burunda bulunan kıkırdak ve kemik dokusu, tekrardan şekillendirilmektedir ve bu şekilde yeni bir görünüm elde edilmektedir.

Burun Estetiği Nasıl Yapılır?

Burun estetiği, açık ve kapalı olmak kaydıyla iki farklı şekilde yapılmaktadır. Açık teknik, ciddi burun ucu sorunları ve ileri derece kemik eğriliği gibi durumlarda kullanılmaktadır. Kapalı burun estetiği tekniği ise izsiz tekniktir. Genel olarak burnun küçültmesi, tümseklerin giderilmesi ve burundaki yamukların düzeltilmesi için tercih edilmektedir.

Burun Estetiği Kimlere Uygulanır?

Genellikle görsel anlamda burun şeklinin ya da yapısının beğenilmemesi durumlarında burun estetiği ameliyatları yapılmaktadır. Görselliğin yanı sıra nefes alışverişin iyileştirilmesi için de burun estetiği ameliyatı yapılmaktadır. Nefes alışverişlerinde sorun yaşayan kişilerde burun estetiği ile sağlıklarına kavuşabilmektedir.

Burun estetiği, burunla ilgili talebi olan ve sağlık durumu uygun olan herkese uygulanabilmektedir. Burun ucunun düşük olması, burnun kemerli olması, burun deliklerinin büyük olması ya da asimetri gibi şikayetleri olan kişilere burun estetiği uygulanabilmektedir. Estetik burun ameliyatı ile burnunuzun şeklini istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Burun Estetik Öncesi Bilinmesi Gerekenler

Burun estetiği yüzde dramatik bir değişim oluşturan ve geriye dönüşü olmayan bir estetik işlemdir. Bu nedenle burun estetiği olmayı düşünen kişilerin, bu ameliyatı geçici bir heves gözüyle görmemesi gerekir. Çünkü bu kalıcı bir işlemdir ve geri dönüşü yoktur.

Bunun yanı sıra astım, tiroid bezi hastalığı, kansızlık ya da şeker hastalığı gibi kronik rahatsızlıkları olan kişiler, ameliyat öncesinde mutlaka kendi doktorları ile görüşmeli ve onay almalıdır. Ameliyata hem ruh hem de bedenen hazır olduğunuz bir dönemde girmelisiniz. Bu şekilde hem istediğiniz gibi hem de sağlıklı bir ameliyat burun estetiği süreci geçirebilirsiniz. Ameliyat öncesinde bilmeniz gerekenleri hekiminiz sizinle paylaşacaktır.

Burun Estetiği Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Burun estetiği ameliyatı sonrasında burun üzerindeki alçı 5 – 7 gün kalacaktır. Aşırı sıcak ya da buharlı yerlerde bulunmamalısınız. Aksi halde terleme ile alçınız gevşeyebilir ve çıkabilir. İlk 48 – 72 saat boyunca gözlerinizin üzerine aralıklı soğuk tatbiki yapmalısınız.

Ameliyat sonrasında 5 gün boyunca fiziksel aktiviteden uzak durmalısınız ve başınız yüksekte olacak şekilde yatmalısınız. Belirli bir süre boyunca yüz mimiklerinden ve gülmekten kaçınmalısınız.

Eğer ameliyatınız açık teknik ile yapılmışsa burun ucundaki dikişleriniz 7 – 10 gün sonra hekiminiz tarafından alınacaktır ya da eriyen dikiş kullanıldıysa alınmalarına gerek olmayacaktır. Ameliyat sonrasında dikkat etmeniz gerekenler ile ilgili hekiminiz sizi bilgilendirecektir.

Burun Estetiği Fiyatları

Burun estetiği fiyatları, birçok etkene bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Başvuruda bulunan kişilerin ihtiyaçları, burun estetiği fiyatları açısından oldukça önemlidir. Kişilerin isteklerine göre yapılacak işlemler belirlenir.

Ameliyat sırasında yapılacak işlemlerin fiyatları değişiklik göstermektedir. Ameliyat sırasında yapılacak işlemler ile burun estetiği fiyatları değişmektedir. Bu şekilde belirli bir fiyat bilgisi elde edebilirsiniz.

Bunun yanı sıra işlemi yaptıracağınız hekime ve hastaneye göre de fiyatlar değişmektedir. Hastanelere ve hekimlere göre burun estetiği fiyatları değişiklik göstermektedir. Her hekimin ve her hastanenin fiyatlandırması değişmektedir.

https://www.ekremkeskin.com/burun-estetigi/ hakkında bilgi için hemen tıklayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.