ATM'lerde yeni dönem başladı: 81 ilde devreye girdi! Para çekme işlemi değişiyor

ATM'lerde yeni dönem başladı: 81 ilde devreye girdi! Para çekme işlemi değişiyor
Haziran ayı itibariyle 7 kamu bankasının ATM'leri "TAM" platformunda birleşti.

Bu yeni dönemde müşteriler, artık hangi bankaya ait olduklarına bakılmaksızın, para çekme, yatırma, bakiye sorgulama gibi birçok işlemi TAM ATM'lerinden rahatlıkla gerçekleştirebilecekler

Elazığ Haber ’de yer alan habere göre; Haziran ayından itibaren, Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT ATM'leri "TAM" platformu adı altında birleşti. Bu yenilik, Türkiye genelinde 81 ilde 5 bin 600 yeni ATM'nin devreye girmesiyle başladı ve ATM sayısının 19 bine ulaşması hedefleniyor.

TAM ATM'lerinde müşteriler, para çekme, para yatırma ve bakiye sorgulamanın yanı sıra diğer bankacılık işlemlerini de gerçekleştirebilecekler. Bu platform sayesinde, hangi bankanın müşterisi olursa olsun, herkes bu ATM'leri kullanarak işlemlerini rahatlıkla yapabilecek.

TAM projesi, üyelerine masrafsız ve komisyonsuz işlem yapma imkanı sunuyor. Bu yeni sistem, üye bankaların müşterilerine daha hızlı ve avantajlı hizmet sunabilmek amacıyla bankacılık işlemlerini tek bir noktadan ve daha kolay bir şekilde yapma fırsatı sağlıyor.

81 ilde devreye giren TAM platformu ile ATM'lerde yeni bir dönem başladı. 7 kamu bankasının ATM'lerinin birleşmesiyle oluşturulan bu sistem, müşterilere bankacılık işlemlerini daha hızlı, kolay ve masrafsız bir şekilde gerçekleştirme imkanı tanıyor.

ETİKETLER

ATM yeni dönem, TAM platformu, kamu bankaları ATM, para çekme işlemi, masrafsız bankacılık, Türkiye genelinde ATM, Ankara Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.