Google Meet Hakkında Merak Edilenler

Google Meet Hakkında Merak Edilenler
Google Workspace’nin en çok tercih edilen Google Meet uygulaması ile toplantıların artık çok daha profesyonel olacaktır.

Özellikle şirket sahiplerinin dikkatini bir hayli çekecek olan Google Meet uygulamasının tanıtımı için sizlerleyiz. Google Workspace’nin en çok tercih edilen Google Meet uygulaması ile toplantıların artık çok daha profesyonel olacaktır. Meet ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar için içeriğimizin devamına göz atabilirsiniz. Google Workspace’nin diğer tüm uygulamaları için ise web sitemizi ziyaret edebilir ve hatta dilerseniz bizimle iletişime geçerek şirketiniz için gerekli tüm uygulamaların ve çok daha fazlasının eğitimini alabilirsiniz. Şimdi dikerseniz bir diğer başlığımız olan Google Meet ile toplantının nasıl yapılacağına dair detayları birlikte incelebiliriz.

Google Meet İle Toplantıların Tadını Çıkarın

Şirketinizin çok daha profesyonel bir görünüme sahip olması için bazı teknolojilerden faydalanmanız gerekmektedir. Bu teknolojiler hem sizin hayatınızı kolaylaştıracak hem de şirketiniz için olumlu bakış açıları sağlayacaktır. İki şekilde giriş yapabileceğiniz Google meet Toplantı uygulamasında dilerseniz toplantı yapabilir, dikerseniz de sevdiğiniz insanlar ile görüntülü sohbetler yapabilirsiniz. Google Meet ile toplantılarınızı nasıl yapabilirsiniz dikerseniz birlikte inceleyelim.

  • Kişisel Gmail Hesabı: Google Mert uygulamasından ücretsiz bir şekilde toplantılarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken uygulamayı cihazınıza indirmenizin ardından Gmail hesabınız ile giriş yapmak olacaktır. Kişisel Gmail hesabınız ile giriş yaptığınızda maksimum 100 katılımcı ile yaklaşık 1 saat kesintisiz görüşme sağlayabilirsiniz. Kişi sayısı düştüğünde görüşme süresi artacaktır. 1 kişi ile kesintisiz bir şekilde 24 saat görüşme sağlayabilirsiniz.
  • Kurumsal Gmail Hesabı: Google Meet uygulamasına kurumsal gmail hesabınız ile giriş yaptığınız takdirde çok daha fazla avantajlara sahip olabilirsiniz. Örneğin; kurumsal Gmail hesabınız ile Google Meet uygulamasını aktif hale getirdiğinizde Business Plus ya da Enterprise gibi seçenekleri satın aldığınızda toplantılarınızı sınırsız süre ile gerçekleştirebilirsiniz.

Google Meet Kullanımı Nasıldır?

Sizlere iki şekilde kullanım imkanı sunan Google Meet uygulamasına dikerseniz kişisel Gmail hesabınız ile dilerseniz de kurumsal Gmail hesabınız ile giriş yapabilirsiniz. Üstelik kullanım kolaylığı sayesinde sizlere zorluk çıkarmadan uygulama içinde gezinsenize ve keşfetmenize olanak tanıyacaktır. Dilerseniz birlikte Google Meet uygulamasını nasıl indirebileceğinize dair detayları birlikte inceleyelim. Egper Google Meet nedir? hakkında daha fazla bilgi almak için makalemizi okuyun!

Nasıl İndirebilirim Google Meet’i

  • Bilgisayar: Google Meet’i indirmek istediğiniz bilgisayarınızı aktif hale getirmenizin ardından herhangi bir web tarayıcısını açın. Arama motoru kısmına “meet.google.com” yazın ve açılan sayfadaki adımları takip ederek indirme işlemini tamamlayın.
  • Telefon / Tablet: İOS sürüm cihazınızdan App Store uygulamasına, Android sürüm cihazınızdan ise Google Play Store uygulamasına girin. Arama motoruna Google Meet yazın ve indirme işlemini gerçekleştirin.

Google Meet İle Görüntülü Toplantı Yapma

Uygulamayı kullanacağınız cihazınıza indirmenizin ardından uygulamaya tıklayın. Daha sonra giriş yapacağınız Gmail hesabınızı yazın ve sizden istenilen bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurun. Daha sonra “Yeni Toplantı Oluştur” sekmesine tıklayın ve toplantı hakkındaki dilediğiniz tarih, saat vb. Gibi bilgileri girin. Son olarak toplantıya katılmasını istediğiniz kişileri davet ederek toplantınızın tadını çıkarın.

Gizlilik Ve Güvenlik

Google Workspace’nin diğer tüm uygulamalarında olduğu gibi, Google Meet uygulamasında da Google altyapısı ve güvenliği üstün tutulmuştur. Google şirketinizi be sizi düşünerek tüm üst düzey güvenlik önlemlerini almıştır. Toplantılarınız artık çok daha kaliteli ve güvenli olacaktır. Kötü amaçlı kullanıcıların erişemeyeceği şekilde tasarlanarak Google’ın kalitesi ile tasarlanmıştır. Google Meet uygulaması video konferans görüşmelerini şifreleme yöntemi ile güvende tutmaktadır. Sizlerde hemen bu eşsiz uygulamadan faydalanmak için indirme işlemini gerçekleştirdikten sonra arayüzünü keşfe çıkabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.