Avşa Adası Konaklama Rehberi ve 2024 Konaklama Fiyatları

Avşa Adası Konaklama Rehberi ve 2024 Konaklama Fiyatları
Avşa Adası, 2024 yaz sezonunda uygun fiyatlı konaklama seçenekleriyle sizi ağırlamaya hazırlanıyor.

Apartlar, pansiyonlar ve oteller, en iyi fiyatları sunarak konforlu bir tatil atmosferi yaratıyor. İşte bu yaz için Avşa Adası Tatil Rehberi'ne göre belirlenen konaklama fiyatları.

Avşa Adası Pansiyon Fiyatları 2024

Avşa Adası'nda yaz aylarında günlük, haftalık, aylık ve sezonluk olarak kiraya verilen pansiyonlar, müstakil apart villalar ve pansiyon evleri bulunmaktadır. Pansiyon fiyatları, konumlarına bağlı olarak denize sıfır veya bahçeli olanlar arasında değişmektedir. Aynı zamanda sahibinden kiralık villa ve müstakil evler de günlük, haftalık, aylık ve sezonluk dönemlerde kiralanmaktadır. Kişi başına bir ücret uygulanmakta olup, ailecek seyahat edenlerin çocukları için ayrı bir yatak talep etmeleri durumunda ek bir ücret ödemeleri gerekmektedir.

2024 yazında Avşa Adası pansiyon fiyatları kişi başı 500 TL'den başlamaktadır. Denize sıfır konumundakiler 750 TL'den, bahçeli olanlar ise 600 TL'den başlayan fiyatlarla sunulmaktadır. Sahibinden kiralık villa tipi yerler genellikle günlük daire fiyatı üzerinden hesaplandığı için günlüğü 2000 TL'den başlamaktadı.

avsa_adasi_liman

Avşa Adası Otel Fiyatları 2024

Avşa Adası otelleri, çeşitli faktörlere bağlı olarak değişkenlik göstermekle birlikte genellikle uygun fiyatlı konaklama seçenekleri sunmaktadır. Sezonun yoğun olduğu dönemlerde ve resmi tatillerde fiyatlar biraz daha yüksek olabilir. Bu nedenle, bütçe dostu bir konaklama arayan tatilcilerin mayıs ve eylül gibi sezon dışı dönemlerde ziyaret etmeleri önerilmektedir. 2024 yazında kahvaltı dahil otel fiyatları 1000 TL'den başlamaktadır.

Avşa Adası Apart Fiyatları 2024

Avşa'da denize sıfır veya denize yakın konumda bulunan apartlar, genellikle kendi plajları ve şemsiye-şezlong hizmetleri ile dikkat çekmektedir. Apart seçenekleri hem merkezi bölgelerde hem de Yiğitler Köyü civarında bulunmaktadır. Denize sıfır apartlar biraz daha yüksek fiyatlı olabilir, ancak denizle iç içe bir konaklama deneyimi sunar.

Avşa Adası apart fiyatları kişi başı 500 TL'den başlamaktadır. Bölge, konsept ve hizmetlere göre fiyatlar değişiklik göstermektedir. Balıkesir Avşa Adası'ndaki apart otel ve pansiyonlar, uygun fiyat seçenekleri ve kaliteli hizmetleriyle ekonomik tatil imkanı sunmaktadır. Rezervasyon yaparak, en uygun ve ucuz fiyat seçenekleri arasında konaklamanızı sağlayabilirsiniz.

Kısacası, Avşa Adası otel seçenekleri ile ekonomik bir tatil için önceden rezervasyon yapmak, en uygun ve ucuz fiyat seçenekleri arasında konaklamanızı sağlar.

avsa_nerede_kalinir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.