WhatsApp Eski Telefonları Terk Ediyor: 1 Eylül'den sonra bazı telefonlarda çalışmayacak

WhatsApp Eski Telefonları Terk Ediyor: 1 Eylül'den sonra bazı telefonlarda çalışmayacak
Dünyanın en popüler mesajlaşma platformlarından WhatsApp, bazı eski model telefonların daha fazla desteklenmeyeceği bilgisini paylaştı.

1 Eylül 2024 tarihinden itibaren belirli eski model telefonlarda uygulamanın çalışmayacağını duyuran WhatsApp, kullanıcılarına güncel bir cihaza geçme çağrısında bulunuyor.



WhatsApp'ın duyurusuna göre, güncellemeleri destekleyemeyecek telefonların listesi yayımlandı. Meta tarafından verilen bilgiye göre, belirli yazılım gereksinimlerini karşılayamayan cihazlarda mesajlaşma uygulaması çalışamayacak. Bu durum, kullanıcıların iletişimde aksamalar yaşamalarına neden olabilir.



WhatsApp tarafından desteklenmeyecek olan telefon modelleri arasında Samsung, Huawei, LG, Lenovo ve Sony gibi popüler markaların eski modelleri yer alıyor. Bu modeller arasında Samsung Galaxy Core, Samsung Galaxy Trend Lite, Huawei Ascend Mate ve Sony Xperia M gibi bir dönemin popüler cihazları bulunuyor. Kullanıcılar, kendi cihazlarının durumunu kontrol etmek için WhatsApp'ın web sitesinde yer alan duyuruya göz atabilirler.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.