Gaziantepspor, Gaziantep halkının takımı

Gaziantepspor, Gaziantep halkının takımı
Gaziantepspor isminin onaylanması sonucu Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Kırmızı-Siyahlı takımla ilgili kamuoyuna bilgi verildi.

Gaziantepspor Kulübü Başkan Vekili Mehmet Ali Karacan yaptığı yazılı açıklamada kulübün geldiği noktayı ve kulübün geleceği ile ilgili kamuoyuna bilgi verdi.

Mehmet Ali Karacan, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;

Gaziantepspor Camiası'nın Bilgisine;

1969 yılında kurulan Gaziantep şehrimizin adını taşıyan şehrimizin as takımı, gururumuz, göz bebeğimiz olan Gaziantepsporumuz bilindiği üzere 2020 yılında faaliyetlerine ara verdirilerek kapısına kilit vurulup kaderine terk edilmişti. Gaziantepspor’luların yüreklerini sızlatan bu durum karşısında kayıtsız kalamazdık çünkü Gaziantepspor halkın, Gazianteplilerin takımıydı. Gaziantepsporumuzun tekrar yaşatılması, yok edilmeye çalışılan tesis arazisinin satışını engellenmesi ve tekrar Gaziantepspor kulübüne kazandırılması için Mutlu Özpineci ve beraberindeki bi grup Gaziantepli ile Gaziantepsporumuzun adını yaşatmak ve maddi manevi değerlerine sahip çıkmak adına, hukuki, idari, maddi manevi, bir sürü girişimde bulunduk bulunmaya devam ediyoruz. Bu girişimlerimiz maalesef bazı kesimleri rahatsız etsede halkımız tarafından heyecanla karşılanmaya devam ediyor. Ne zaman somut bir adım atsak gündemi değiştirmek için yalan yanlış beyanlar bu kişiler tarafından veriliyor. Gaziantepspor Kulübü Derneği’nin Tescilli markası olan Türkiye Patent Kurumunda’da “Gaziantepspor 1969” ibaresi ile kayıtlı isim Mutlu Özpineci adına tekrar aynı ibare ile tescillenmiş, kulübümüzün arması borçdan hacizden kurtarılmıştır. Ama menfaat grubları 1969 ibaresini sanki ilkdefa alınmış bir ibare olarak kamuoyunu yanıltan bilgiler ile kamuoyunu meşgul etmiş yapılan çalışmaları engellemeye çalışmıştır. Tüm engellemelere rağmen 2024 Nisan Ay’ında 2024-2025 sezonunda Gaziantepspor arması ile tekrar yeşil sahalara döneceğimizin sözünü verdik. İlk olarak Yepyeni bir yönetim kurulu oluşturduk. (Tamamı Gazianteplilerden oluşan) Ardından kapanan web sitesinden futbolcusuna teknik heyetinden malzemecisine kadar takımızı oluşturup 09.09.2024 de yıllar sonra Gaziantepspor armasıyla ve formasıyla ilk idmanımızı gerçekleştirdik. 2023 yılında hukuka aykırı olarak Gazaintepspor faaliyetteymiş gibi başkan sıfatıyla birinin TFF ye takımı kapanmamış gibi gösterip tescil ettirdiğinden dolayı, 2024-2025 sezonuna Sadece “Gaziantepspor” ismi olarak tescil yapılmasının önü tıkanmıştır. (hukuki süreç devam ediyor). 2024-2025 sezonunda Gaziantep Süper Amatör Lig’de Gaziantepspor 1969 ismi ve eski logomuz ile mücadele edeceğiz. Bugün itibari ile Türkiye Futbol Federasyonu’ndan ve Gaziantep Amatör Futbol Federasyonu’ndan Onay alınmıştır.

Verdiğimiz emekler karşılıksız Gaziantepsporumuzun yaşatılması eski başarılı günlerine döndürülmesi içindir. Şefaf bir şekilde yürütmüş olduğumuz bu süreci halkımızın takdirine bırakıyoruz ve tüm Gaziantepsporluları mücadeleye ortak olmaya davet ediyoruz.

Gaziantepspor, Gaziantep Halkınındır..!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.