Gaziantep FK-Beşiktaş maçı öncesi son durum ne?

Gaziantep FK-Beşiktaş maçı öncesi son durum ne?
Gaziantep FK haberleri: Beşiktaş, Süper Lig'de zorlu Gaziantep FK deplasmanına çıkıyor. Siyah-beyazlılar, üst sıraları zorlamak isterken, Gaziantep FK ise düşme hattından kurtulma mücadelesi veriyor.

Beşiktaş, Üst Sıralara Yükselme Peşinde
Beşiktaş, Galatasaray’ın üç puan gerisinde 16 puanla üçüncü sırada yer alıyor. UEFA Avrupa Ligi'nde aldığı mağlubiyetin ardından Süper Lig'de yeniden çıkış arayan siyah-beyazlılar,

Gaziantep FK deplasmanında kazanarak moral bulmak istiyor. Beşiktaş, bu sezon Süper Lig’de oynadığı altı maçta 16 puan topladı. Gedson Fernandes ve Ciro Immobile, Beşiktaş'ın en büyük kozları olacak.

Gaziantep FK, Düşme Hattından Kurtulmaya Çalışıyor
Gaziantep FK ise Süper Lig'de zor günler geçiriyor. Altı maç sonunda yalnızca dört puan toplayan kırmızı-siyahlılar, geçtiğimiz hafta Eyüpspor'a 3-2 mağlup oldu. Beşiktaş karşısına çıkacak olan Selçuk İnan’ın öğrencileri, mutlak üç puan hedefiyle sahaya çıkacak. Ancak takım, son iki iç saha maçında gol atamamanın moral bozukluğunu yaşıyor.

Beşiktaş, Gaziantep Deplasmanında Zorlanıyor
Beşiktaş, Gaziantep FK deplasmanında tarihsel olarak zorlanıyor. Siyah-beyazlılar, Gaziantep FK ile deplasmanda oynadığı son yedi resmi maçın sadece birini kazanabildi. Beşiktaş, bu deplasmandaki tek galibiyetini 2011 yılında Türkiye Kupası' nda almıştı.

Gaziantep FK’nin En Büyük Silahı Alexandru Maxim
Gaziantep FK’nın en etkili ismi olan Alexandru Maxim, Beşiktaş’a karşı Süper Lig kariyerinde gol atma başarısı gösteremedi. Ancak bu maçta bu istatistiği değiştirmek için elinden geleni yapacak. Maxim’in performansı, Gaziantep FK için büyük önem taşıyor.

Maçın Hakemi ve Yayın Bilgileri
Pazar günü saat 19:00'da oynanacak olan Gaziantep FK – Beşiktaş maçı, Gaziantep Stadyumu'nda gerçekleşecek ve beIN SPORTS 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi ise Muhammet Ali Metoğlu olacak.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.