Bünyamin Bozgeyik Spor Dostu

Bünyamin Bozgeyik Spor Dostu
Gaziantep'te spora verdiği desteklerle Ak Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik Gaziantep'te sporun gelişmesi için büyük hizmetlere imza atıyor

Türkiye’de en uzun Spor Toto Teşkilat Başkanlığını yapan ve son seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip erdoğan tarafından AK Parti’nin Gazİantep Milletvekili adayı olarak 8. sırada yer alan ve Bozgeyik’ler ailesinin sevilen ismi Gaziantep’e ve Türkiye’ye yaptığı spor yatırımlarıyla taktir toplayan Bünyamin Bozgeyik, 2023 MART ayında yapılan seçimlerde AK Parti’den milletvekili seçilen ve 16 aydan bu yana başarılı bir şekilde hem halk İle ilişkiler, hemde parti teşkilatlarıyla omuz omuza çalışarak başarılı hizmetlere imza attığı belirtildi.

AK PARTİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ BÜNYAMİN BOZGEYİK KİMDİR
1975 yılında Gaziantep’te doğan Bünyamin BOZGEYİK, 1993 yılında Gaziantep Lisesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra lisans eğitimini Gaziantep Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat (İngilizce) bölümünde tamamlamıştır. Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İşletme Fakültesinden de Yüksek Lisans eğitim derecesini almıştır.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nda 20 yıl boyunca çeşitli kademelerde görev aldı. 2018 yılında vekaleten Spor Toto Teşkilat Başkanı olarak atandıktan sonra 2021 yılı Ocak ayında bu göreve asaleten atandı.2023 yılı Mart ayında Ak Parti Gaziantep milletvekili aday adaylığını başvurdu. 2023 genel seçimlerinde Gaziantep seçim bölgesinde 8. sıradan milletvekili adayı oldu ve 28. dönem TBMM’ye AK Parti Gaziantep milletvekili olarak girdi. Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu üyeliğinde görev aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.