FLAŞ... FLAŞ... Gaziantep FK Alt Yapısında Neler Oluyor? Hasan Basut Olayı Ne?

FLAŞ... FLAŞ... Gaziantep FK Alt Yapısında Neler Oluyor? Hasan Basut Olayı Ne?
Gaziantep Futbol Kulübü alt yapısında sorumlu koordinatör Ömer Akyılmaz'ın istifasından sonra ortalık karıştı. Hasan Basut bu kadar başarısızken neden hala görevde tutuldu? İşte Gaziantep FK Alt yapısında son yaşananlar...

Gaziantep Futbol Kulübü'nün alt yapısında Ömer Akyılmaz ile yollar ayrılırken sezon sonuna kadar ise Genel Müdür Cuma Yıldız önderliğinde alt yapıda çalışan bir teknik adamın sorumlu olarak devam edeceği bildirildi.

AKYILMAZ NEDEN BIRAKTI?

VARAN -1

U-19 KÜME DÜŞTÜ

Gaziantep Futbol Kulübü’nde altyapı koordinatörü Ömer Akyılmaz görevinden ayrılırken yapılan araştırmada ilginç detaylar ortaya çıktı. Geçtiğimiz sezon Hasan Basut‘un çalıştırdığı U-19 takımı küme düşerken bu sezon aynı başarısızlık devam ediyor.

VARAN-2

BASUT SIKINTI YARATTI

Gaziantep FK‘nın altyapısı tarihinde ilk kez küme düşerken U-19 teknik Sorumlusu Hasan Basut ile geçtiğimiz hafta yolların ayrılmasına karar verildi. Önceki gün yine mağlup olan Gaziantep FK U-19 takımında Hasan Basut‘un bırakması söylendi. Ancak Basut görevi bırakmayacağını ve kulüpten tüm alacaklarını son kuruşuna kadar almak istediğini dile getirince sıkıntı ortaya çıktı.

VARAN-3

BASUT DEVAM ETSİN DENİNCE OLANLAR OLDU

Altyapı koordinatörü Ömer Akyılmaz’ın başkan Memik Yılmaz’a Basut’un görevi bırakmasını söylemesinden sonra Basut bunu kabul etmeyince Başkan Memik Yılmaz ise Basut’un ve Ömer Akyılmaz’ın bir süre daha böyle devam etmesini istedi. Bunu duyan Ömer Akyılmaz ise kabul etmeyerek görevini bıraktı.

VARAN-4

ESKİ BİR FUTBOLCU İÇİN PLAN MI YAPILIYOR?

Gaziantep Futbol Kulübü’nde altyapıda yaşanan gelişmeler üzerine eski bir Gaziantepli futbolcu için yönetime baskılar yapıldığı ve bu futbolcunun altyapı sorumluluğuna getirilmesi için girişimde bulunduğu öğrenildi. Bu ismin yanı sıra eski iki Gaziantepli teknik adamın başkan Memik Yılmaz ile görüşme yaptığı öğrenildi. Bu eski futbolcunun şu ana kadar teknik adam olarak gittiği kulüplerde başarılı olamamasına rağmen şu anda altyapı koordinatörlüğü için düşünülmesi ise şaşkınlık yarattı. Akyılmaz’ın gitmesi için de plan yapıldığı ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.