Gaziantep FK gerçekleri! Mehmet Özsayıcı'dan ŞOK AÇIKLAMALAR

Gaziantep FK gerçekleri! Mehmet Özsayıcı'dan ŞOK AÇIKLAMALAR
Gaziantep futbolunun duayen isimlerinden ve Gaziantepspor'un eski futbol şube sorumlusu Mehmet Özsayıcı, Galatasaray maçından sonra Gaziantep FK ile ilgili önemli uyarılarda bulundu.

Gaziantep Futbol Kulübü'nü yakından takip eden ve her zaman takımlarının yanında olmaya çalışan Gaziantepspor eski futbol şube sorumlusu Mehmet Özsayıcı, çarpıcı açıklamalar yaptı. Özsayıcı kendi sosyal medya hesabından Gaziantep FK ile ilgili önemli tespitlerde bulundu.

Özsayıcı, uyarılarında şu cümlelere yer verdi:

Gaziantep FK benim takımım iyi olmasını başarılı olmasını istemek en doğal hakkım. Bu kadar yıllık bilgimi tecrübemi aktarmazsam da kendime ihanet etmiş sayarım. Takım ile ilgili yaklaşık 3 aydır dilimin döndüğünce kadro yapılanması ile ilgili tenkitlerimi eleştirilerimi yazdım. Hatta yazdığım için yetkililer tarafından da arandım bende eleştirildim..Buna bol miktarda futbolcu getiren aynı menajerin beni aramasına kadar gitti olay. Neyse o konularda sulh olduk aynı menajer 5 tane de getirir 8 tane de çünkü adamın mesleği para için yapıyor. Alan satan razı ise yapacak bir şey yok . İster TL alır ister dolar alır ister avro isterse de de Bitcoin ya da Ethereum alır o bizi ilgilendirmez..

Maalesef sonuçlar çok iç açıcı değil. Bu durumda tabi ki bir suçlu İlan etmemiz gerekti tabi ki. Selçuk İnan’ı ilan ettik.. Son bir mağlubiyet sonrası da maalesef olmadı denilip gönderilecek. Peki yapılan bu 17 tane transferi hoca yaptı denildi. Şimdilik yapılan transferler de çok olumlu gözükmüyor. Ne olacak o zaman. Bu sezon başında Selçuk İnan’ın da sözleşmesi yenilendi iyileştirmeye gidildi hatta sağlamlaştırıldı. Sözleşmesine göre tabi ki gönderilirse tazminatını alıp gidecek.Transferi yanlış yaptırdım deyipte hakkından vazgeçip gitmeyecek. Zaten transfer komitesi olupta hocanında yapması ayrı bir tuhaflık.

Peki bu kadar paralar ödenerek yaptığı olumsuz transferler ne olacak buna müsaade edenler ne olacak? Hoca yaptı transferi şimdi sonuçlarda kötü oldu mu denilecek? onu da yolladık mı denilecek Sonra ne olacak yeni hoca telaşına mı düşülecek? yeni gelecek hocanın maliyetinin karşılanması derdine mi düşülecek?. Devre arasında bu futbolcuları ben almadım gönderin şunları istiyorum diyecek. Yeni hocanın yapacağı borçlar taksitler ödemeler eski futbolcu alacakları FİFA dosyaları maliye SSK borçları vs, derdine mi düşülecek? inşallah aklıma gelen başıma gelmez bu iş transfer tahtasının kapanmasına kadar gitmez. Nasıl olsa giden yönetim de borç bırakıp gidiyor.

Velhasıl yine durum sonuçlara göre sancılanıp iş düşmeme derdine kadar gitmez. Bekleyeceğiz evet bu eziyeti çekmeye mecbur bırakılacağız. Bekleyip göreceğiz. Bu şehrin takımının kaderi çok kötü herkes her şeyi biliyor herkes her şeyin farkında ama maalesef takım oyuncak olmuş ne yazık ki şehir de deve kuşu misali kafasını kuma gömmüş olup biteni görmezden gelmeye devam ediyor. Birkaç kişinin feryadının duyulmaması da sonun başlangıcı gibi mi? inşallah bu tespitler de yanılırım..

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.